-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 21

Papildyta. Jonavos „Norfoje“ pirktuose saldainiuose rastos kirmėlės (nuotraukos, video)

15min.lt skaitytojas Aurimas Žagunis redakcijai atsiuntė nuotraukas ir vaizdo įrašą, kuriuose matyti ne itin malonūs vaizdai.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka
Temos: 1 Kirmėlės

15min.lt skaitytojas Aurimas Žagunis redakcijai atsiuntė nuotraukas ir vaizdo įrašą, kuriuose matyti ne itin malonūs vaizdai: „Spalio 8 dieną pirkau saldainius „Baltoji meška“ „Norfos“ parduotuvėje, esančioje Jonavoje. O nusipirkęs, šiuose saldainiuose radau kirmėlių“, – rašė redakcijai skaitytojas.

Ikrauk.lt redakcija primena apie panašų atvejį prieš porą savaičių. Tuomet buvo gautas toks pats pranešimas apie LAVELLE saldainius, pirktus UAB „Norfos mažmena“ prekybos centre, Justiniškių g. 91 (Vilniuje).

Ankstesnį straipsnį galite rasti čia.

Siekdami išsiaiškinti, kodėl „Norfos“ parduotuvėse yra parduodamos tokios prekės, susisiekėme su PC „Norfa“ atstovu spaudai Dariumi Ryliškiu. Jis, išgirdęs apie tokias prekes, pažadėjo susisiekti su Jonavoje esančios „Norfa“ parduotuvės atstovais ir viską išsiaiškinti.

Papildyta 14:30: Ikrauk.lt redakcijai paskambino PC „Norfa“ atstovas spaudai Darius Ryliškis, jis patikino, kad Jonavos parduotuvėje, esančioje Chemikų g. 2, šiandien buvo atliktas išsamus visų saldainių patikrinimas ir kad šiuo metu prekybos lentynose esančiuose saldainiuose tikrai nėra jokių kirmėlių.

„Keista, kad žmogus tik dabar pareiškia pretenzijas apie saldainius, kuriuos pirko prieš porą savaičių. Išties gali būti, kad saldainiuose kirmėlių atsirado jau jo paties namuose dėl pažeistos pakuotės, arba dėl to, kad saldainiai pernelyg ilgai buvo nevartojami. Mūsų parduotuvėse produktai yra laikomi hermetiškose pakuotėse, todėl juose kirmėlių atsirasti neturėtų. Aš pats asmeniškai susisiekiau su tos parduotuvės direktoriumi ir paprašiau apžiūrėti minėtus saldainius, juose nebuvo rasta nė vienos kirmėles. Šiuo metu prekybos lentynose viskas yra sutvarkyta“, – dėstė Darius Ryliškis.

VIDEO: „Norfoje" pirktuose saldainiuose rastos kirmėlės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius