-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 02

Patikėjai? Su Balandžio 1-ąja sveikino LMTA kino studentai! (video)

Metuose yra viena tokia stebuklinga diena, kai viskas įmanoma – tai Balandžio 1-oji –Melagių diena. Tik šią vienintelę dieną galime meluoti į sveikatą ir nesulaukti jokių didesnių priekaištų.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Metuose yra viena tokia stebuklinga diena, kai viskas įmanoma – tai Balandžio 1-oji –Melagių diena. Tik šią vienintelę dieną galime meluoti į sveikatą ir nesulaukti jokių didesnių priekaištų.

Lietuvos muzikos ir teatro akademijos (LMTA) Kino ir televizijos katedros pirmakursiai šiemet Melagių dienai pasiruošė iš anksto – iš dėstytojų jie gavo užduotį susiburti į komandas ir sukurti įtikinamus reportažus apie įvykius, kurie neegzistuoja – „Balandžio 1-osios reportažus“. Studentai kibo į darbą ir sukūrė siužetus, kurie balandžio 1-ąją buvo parodyti viešai.

Žaliojo tilto bent kol kas griauti neketinama. Ir šviesoforai liks kokie buvę. O režisieriai Algimantas Puipa ir Šarūnas Bartas veikiausiai ir patys gerokai nustebo, pamatę vakarykštes naujienas. Išties A.Puipa artimiausiu metu neplanuoja kurti animacinio filmo, tuo labiau – skirto tik suaugusiems, o Š.Barto gerbėjams teks nusivilti – jo vardo šampūno linijos dar teks palaukti.

Visas šias ikrauk.15min.lt balandžio 1-ąją publikuotas išgalvotas naujienas-reportažus parengė LMTA kino pirmakursių jungtinės komandos, kurias sudarė vaizdo režisieriai (kurso vadovė Giedrė Beinoriūtė), operatoriai (kurso vadovas Ramūnas Greičius) bei garso režisieriai (kurso vadovas Ramūnas Jasutis). Nuoširdžiai atsiprašome visų patikėjusių ir linkime niekada neprarasti geros nuotaikos!

Vaizdo medžiagoje su Balandžio 1-ąja sveikina reportažo apie neva Vilniuje planuojamą griauti Žaliąjį tiltą herojai:

VIDEO: Su balandžio 1-ąja! ;) [Žaliojo tilto griovimo paneigimas]

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius