-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 06

Per 300 abiturientų pradėjo studijas Vilniaus universiteto Teisės fakultete

Nuolatinėse studijose į teisės mokslus gilinsis 233 studentai, o sesijinėse – 91. Tai rodo preliminarūs Lietuvos aukštųjų mokyklų bendrojo priėmimo komisijos duomenys.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

324 pirmakursiai pradėjo studijas Vilniaus universiteto Teisės fakultete. Nuolatinėse studijose į teisės mokslus gilinsis 233 studentai, o sesijinėse – 91. Tai rodo preliminarūs Lietuvos aukštųjų mokyklų bendrojo priėmimo komisijos duomenys.

Teisininko specialybę įgyti Vilniaus universitete nori gabiausi Lietuvos abiturientai. TF studentais valstybės finansuojamose vietose tapusiųjų konkursiniai balai šiemet svyravo nuo 19,2 iki 22,3 (iš 20 galimų). Mažai nuo jų atsiliko ir už studijas mokėsiantys būsimieji teisininkai. Iš viso net 44 abiturientai įstojo surinkę daugiau kaip 20 balų.

„Nuoširdžiai džiaugiamės, kad teisės studijos jau daug metų išlieka tokios populiarios tarp abiturientų. Nuolatos skiriame daug pastangų, kad mūsų studentai įgytų aukščiausio lygio kvalifikaciją, o teisininko profesija būtų prestižinė. Kasmet augantis abiturientų susidomėjimas teisės studijomis VU ir vis naujos čia parengtų aukščiausios kvalifikacijos teisininkų laidos – geriausias mūsų pastangų įvertinimas“, – sako VU TF dekanas prof. Vytautas Nekrošius.

Šiemet 370 metų jubiliejų minintis Vilniaus universiteto Teisės fakultetas kasmet išleidžia apie 300 aukštos kvalifikacijos diplomuotų teisininkų. Juos rengia visoje šalyje gerai žinomi teisės mokslininkai ir praktikai, o savo teorines žinias Fakulteto absolventai įtvirtina praktikoje – dirbdami aukščiausiose šalies ir Europos teisminėse institucijose, žymiausiose advokatų kontorose, verslo įmonėse ir pan.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius