Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 30

Per labdaros vakarą Alytuje vaikams surinkta daugiau kaip 1500 litų

Penktadienio vakarą į Alytaus teatre vykusį Labdaros vakarą plūdo visi, nelikę abejingi vaikams, sergantiems tuberkulioze.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Vakaro metu surinkta daugybė knygelių, žaislų ir daugiau kaip 1500 litų, kurie bus skirti ligoniukams. 

„Džiaugiuosi, jog nepabūgę siaučiančio gripo epidemijos į renginį atėjo gausus būrys neabejingų žmonių. Džiaugiamės, kad surinkom nemažai pinigėlių, tokiu visiems nelengvu finansiniu metu“, – teigė Alytaus liberaliojo jaunimo (Ladaros vakaro organizatoriaus) pirmininkas Emilis Remeikis.

Renginio metu savo dainas dovanojo atlikėja Asta Pipypaitė. Surinkti pinigai už vakaro metu parduotus žinomos dainininkės albumus taip pat bus skirti tuberkulioze sergantiems vaikams.

Penktadienio vakarą pasirodė ir kiti žinomi atlikėjai: Donata Ramanauskaitė, Agnė Petravičienė, „Popieriniai lėktuvėliai“, Paulina Vencevičiūtė, Gutis ir „Blue blue fly“, šokiais pradžiugino šokių kolektyvai „Rūta“, „Svaja“, „Aušrinė“.

Taip pat buvo galima pamatyti studijos „Taškas“ kompoziciją apie boksininkus, išvysti jaunųjų Alytaus talentų – brolių Kundrotų kvapą gniaužiantį pasirodymą bei pasiklausyti skaitovės Agnės Svetnickaitės raiškiai skaitomos ištraukos iš Antuano de Sent Egziuperi knygos „Mažasis princas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius