-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 03 04

Piliečiai vėl kviečiami protestuoti prieš brangstančius degalus

Kone kas dieną kylant degalų kainoms vėl pasigirsta raginimų protestuoti prieš nuolatinį kainų augimą ir nesipilti degalų bent tris dienas.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Kone kas dieną kylant degalų kainoms vėl pasigirsta raginimų protestuoti prieš nuolatinį kainų augimą ir nesipilti degalų bent tris dienas.

„Lietuviai! Nesipilkime degalų nei vienoje degalinėje. Mūsų Lietuvoje lieka vis mažiau, todėl privalome tapti vieningesni, kad išliktume. Jei dar nepastebėjote, mūsų renkami tautos atstovai mažai arba visiškai nesirūpina plačiosios visuomenės interesais. Todėl mes patys privalome kilti į kovą dėl savo gerovės. Šįkart net nereikia nieko daryti, kad parodytume, jog norime gyventi geriau! Tiesiog visą savaitgalį nesipilkime degalų jokioje Lietuvos degalinėje, nes kainos yra išpūstos dirbtinai.

Dėl dirbtinai pakeltų degalų kainų keliamos ir kitų prekių ar paslaugų kainos. Vėl kalbama apie maisto kainų kilimą. Daug žmonių Lietuvoje gyvena ant skurdo ribos arba jau žemiau jos, neišgali susimokėti už komunalines paslaugas, neturi pinigų maistui. Tauta akivaizdžiai marinama! Ar Jus tai tenkina?

Pasakykite patys sau: MŪSŲ JAU NEBETENKINA PAŽADAI, MES TIKRAI NORIME GYVENTI GERIAU!!! Ir būtinai prisidėkite prie pilietinės akcijos! Akcija vyksta 3 dienas: nuo kovo 11 iki kovo 13 dienos.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius