Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 23 /18:32

Pilietinė Ukrainos palaikymo akcija Palangoje

Jau ketvirtą mėnesį besitęsiantys neramumai Ukrainoje neoficialiais duomenimis nusinešė virš 100 gyvybių, tūkstančiai yra sužeisti, o kur dar tie žmonės, kurie tiek laiko gyveno...

Jau ketvirtą mėnesį besitęsiantys neramumai Ukrainoje neoficialiais duomenimis nusinešė virš 100 gyvybių, tūkstančiai yra sužeisti, o kur dar tie žmonės, kurie tiek laiko gyveno nuolatinėje baimėje, įtampoje ir nežinioje.

Malonu, kad pilietiški palangiškiai bei miesto svečiai neliko abejingi tam, kas šiuo metu vyksta Ukrainoje ir į centrinę miesto aikštę susirinko palaikyti tų žmonių, kurie Ukrainoje kovoja dėl laisvės, demokratijos ir noro žengti į Europos Sąjungą.

Pilietinės palaikymo akcijos dalyviai kartu pasidžiaugė, kad visi žiaurumai, tikriausiai, jau liko praeityje ir šeštadienio naktį istorinę pergalę šventę Maidano kovotojai nebeturės stoti vėl už barikadų bei kovoti prieš ginkluotas pajėgas. Pilietinės Ukrainos palaikymo akcijos dalyviai tylos minute pagerbė žmones, žuvusius ‪Maidane‬ uždegdami aikštės centre žvakutes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius