Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 04 25

Potvynį išgyvenantys Šilutės rajono gyventojai neliūdi – džiaugiasi, kad atėjo pavasaris

„Gamta yra paslaptinga, nenuspėjama, kerinti ir nepakartojama. Negaliu nepasidalinti vaizdeliu iš gimto krašto, kuriame dabar karaliauja vanduo pievose ir tuntai paukščių. Visa...
Temos: 1 Pavasaris

„Gamta yra paslaptinga, nenuspėjama, kerinti ir nepakartojama. Negaliu nepasidalinti vaizdeliu iš gimto krašto, kuriame dabar karaliauja vanduo pievose ir tuntai paukščių. Visa tai išgyvena Rusnės salos gyventojai, bet jų veiduose nėra liūdesio ar nevilties dėl kasmetines stichijos. Taip gyvena Sysos kaimo gyventojai Valdas ir Andžela, kai prasideda didysis pavasario potvynis Šilutės rajone“, – rašo redakcijai skaitytoja Aurelija.

Dar trečiadienio rytą 15min.lt rašė apie apsemtus kelius Šilutės rajone. Lietuvos automobilių kelių direkcijos duomenimis, vandens gylis potvynio apsemtame kelio iš Šilutės į Rusnę ruože (445 m) per naktį nepakito – 60 cm.

Lengvosios transporto priemonės ir žmonės keliami specialiomis transporto priemonėmis. Eismas bus atvertas lengviesiems automobiliams, kai vanduo ant kelio sieks nedaugiau nei 20 cm.

Transporto priemonės keliamos nuo 6 iki 22 val. Kitu laiku transporto priemonės keliamos tik esant būtinybei (ligos, gimdymo, sunkaus nelaimingo atsitikimo ir pan. atvejais) paskambinus informaciniame stende nurodytu telefono numeriu. Transporto priemones kelia trys specialiosios VĮ „Klaipėdos regiono keliai“ transporto priemonės, o esant intensyvesniam eismui – keturios.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius