-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 23

Raudonės pilis atbunda Didžiajai gimtadienio puotai!

Jau dešimtąjį kartą, palydint pavasarį ir pasitinkant vasarą, „Panemunių žiedai“ kviečia į jubiliejinę ir kaip niekad prabangią Raudonės pilies šventę.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka
Temos: 1 Raudonės pilis

Jau dešimtąjį kartą, palydint pavasarį ir pasitinkant vasarą, „Panemunių žiedai“ kviečia į jubiliejinę ir kaip niekad prabangią Raudonės pilies šventę! Šių metų Gegužės 28-tą dieną prasidėsianti puota sukvies daugybę žymiausių, svarbiausių ir iškiliausių svečių, kurių sąraše esate ir Jūs!

Per dešimt metų gražia tradicija tapusi teatralizuota pilies šventė „Panemunių žiedai“ kasmet praskleidžia savo praeities žiedus Nemuno pakrantėje. Didelio dėmesio nuolat sulaukiantis pavasarinis festivalis pritraukia dalyvius bei žiūrovus ne tik iš visos Lietuvos, bet ir iš užsienio šalių.

Šiemet Didžiosios gimtadienio puotos organizatoriai žada daug linksmybių, netikėtumų, šventinių skanėstų ir įspūdingų reginių.

Šventės dieną nuo 14 iki 21 val. aplink pilį veiks teatralizuoti kiemeliai. Bus galima apsilankyti „Meduoliukų kepyklėlėje“, šokolado meistrų dirbtuvėje, alaus darykloje, gurmaniškoje kepyklėlėje, aliejinėje – blyninėje ir daugelyje kitų įdomių dirbtuvių.

Ypatingos šventės proga geriausi šalies konditeriai, kepėjai, kulinarai ir virėjai, paruošę skaniausią pilies gimtadienio tortą, kvies paskanauti visus puotos svečius.

18 – 22:30 val. Pilies gimtadienio šventės kulminacija - koncertas pilies parke, kurio metu pasirodys kojūkininkai su "Kaspinais danguje", Evelina Sašenko, Lindi Hopo šokėjai ir muzikantai, Neda Malūnavičiūtė, Deivydo Zvonkaus Smaragdinio choro koncertas ir kiti garsiausi atlikėjai. Šventę vainikuos bendras pirotechnikos ir "Ugnies valdovų" projektas "Raudonės pilis".

Ir tai dar ne viskas! Garsiam balsui skriejant ir skelbiant apie jau greit prasidėsiančią istorinę šventę, į ją atvykti išsiruošė ir viešnia iš Rusijos - solistė sopranas Lilija Gubaidulina, akordeonistų trio „Chill‘out“ bei žinomiausi šalies aktoriai!

O galbūt didingos puotos organizatoriai turi paruošę ir dar daugiau siurprizų bei staigmenų?

Nepraleiskite progos visa tai sužinoti, pamatyti ir tapti svarbiausiais pokylio svečiais „nuostabioje pilyje ant kalno su trimis bokštais “!

Vieta: Raudonės pilis

Data ir laikas: gegužės 28 d., 14 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius