Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 08

„Romų integracija: ar romas gali būti mano kaimynas?“ (video)

Antradienį 18 val. kolektyvinis tinklaraštis Euroblogas.lt organizuoja neformalią diskusiją tema „Romų integracija: ar romas gali būti mano kaimynas?“.

 

VIDEO:

Naujausias tyrimas parodė, kad lietuviai labiausiai nenorėtų gyventi ir dirbti šalia romų (čigonų). Neseniai Prancūzijos vyriausybė ėmėsi griauti laikinąsias romų gyvenvietes ir iškeldinti kai kuriuos romus iš šalies. Žiniasklaidoje ir visuomenėje netyla kalbos apie romų integracijos perspektyvas.

Spalio 12 d. (antradienį) 18 val. bare „Woo“ (Vilniaus g. 22, Vilnius) kolektyvinis tinklaraštis Euroblogas.lt organizuoja neformalią diskusiją tema „Romų integracija: ar romas gali būti mano kaimynas?“. Diskusijos metu savo skirtingas nuomones pristatys savaitraščio „Veidas“ apžvalgininkas Audrius Bačiulis ir žurnalistas bei režisierius, sukūręs filmą „Vilniaus getas 2009“, Audrius Lelkaitis. Pašnekesio metu diskutuosime apie romų integraciją Lietuvoje, romų iškeldinimą iš Prancūzijos, ieškosime konstruktyvių sprendimų ir aptarsime kitus su romų gyvenimo ir kaimynystės temas.

Euroblogas.lt – tai kolektyvinis tinklaraštis, kuriame skirtingų pomėgių ir įvairią gyvenimo patirtį turintys autoriai dalijasi savo mintimis ir įžvalgomis apie Lietuvą Europos Sąjungoje, Europoje vykstančius politinius, ekonominius, kultūrinius ir socialinius procesus. Tinklaraščio iniciatorius – Europos Komisijos atstovybė Lietuvoje.

Įkrauk.lt ieško reporterio ar net kelių, kurie norėtų stebėti šią diskusiją! Nori prisijungti? Rašyk mums: ikrauk@15min.lt

Daugiau informacijos: http://www.facebook.com/event.php?eid=166117260068782

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius