Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 08

Šakiuose nužudytas jaunuolis

Spalio 5-osios naktį medikų pagalbos dėl patirtų sužalojimų muštynių metu prireikė trims jauniems šakiečiams. Tačiau vienam jų konfliktas baigėsi mirtimi.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Spalio 5-osios naktį medikų pagalbos dėl patirtų sužalojimų muštynių metu prireikė trims jauniems šakiečiams. Tačiau vienam jų konfliktas baigėsi mirtimi. Spalio 5 dieną, apie 1 val. nakties, Šakių ligoninės Priėmimo skyriaus medikai gavo pranešimą apie namuose, esančiuose V. Kudirkos gatvėje, Šakiuose, mirusį pilietį V. S.  (gim. 1992 m.), gyvenusį Kęstučio gatvėje. Pirminiais duomenimis, V. S. galėjo būti sužalotas konflikto metu V. Kudirkos gatvėje. Iš konflikto vietos į Priėmimo skyrių buvo pristatytas šakietis V. V. (gim. 1992 m.), gyvenantis V. Kudirkos gatvėje. Jam medikai nustatė kairės alkūnės sumušimą. Taip pat buvo pristatytas pilietis E. N. (gim. 1988 m.) taip pat gyvenantis V.Kudirkos gatvėje, Šakiuose. Jam medikai diagnozavo burnos kairiojo kampo kirstą žaizdą. Šiuo metu vyksta ikiteisminis tyrimas dėl nužudymo, yra nustatyti penki įtariamieji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius