-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 02 07

Savanoriauti – tai ne tik duoti, bet ir gauti!

Kaip žinia, 2011 metai paskelbti savanorystės metais, tokiu būdu siekiama, kad visuomenė, o ypač jaunimas, aktyviau įsitrauktų į savanorišką neatlygintiną veiklą, prisijungtų prie geros valios iniciatyvų įgyvendinimo.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Kaip žinia, 2011 metai paskelbti savanorystės metais, tokiu būdu siekiama, kad  visuomenė, o ypač jaunimas, aktyviau įsitrauktų į savanorišką neatlygintiną veiklą, prisijungtų prie geros valios iniciatyvų įgyvendinimo.

Vienas tikslų – keisti susiformavusią klaidingą nuomonę, kad savanoriauti – tai tik duoti, nieko už tai negaunant...   Iš tiesų jaunimas iš to gauna labai daug: įvairiapusė patirtis, įgyta projektų įgyvendinimo, rengimo metu, užmegztos pažintys, tobulinami bendravimo įgūdžiai.  Tai lyg manai: duodi šilumą, rūpestį išreikštą dėmesiu tiems, kam to labiausiai reikia, gauni patirtį bei tobulėji.

Puikiausia galimybė išreikšti save – prisijungti prie labdaros paramos fondo „Saulės smiltys“ vykomų socialinių iniciatyvų, projektų įgyveninimo. Fondas globoja tuberkulioze sergančius mažuosius ligoniukus, stengiasi padėti jiems pasveikti, dovanoja medicininę įrangą, rengia šventes, renginius, dalijasi savo gerumu bei šiluma. Juk gerumas turi stebuklingą – gydančią galią...

Taigi  kviečiame veiklias, energingas, drąsias asmenybes prisijungti prie  Saulės smilčių komandos ir kartu įgyvendinti geriausias idėjas! Savo gebėjimus galima atrasti ir ugdyti daugybėje sričių: organizavimo,  projektų rengimo, meninėje saviraiškoje, rėmėjų paieškoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius