Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 22

Šeima, norinti išgelbėti beglobį gyvūną, – pavyzdys visiems

Gyvūnų globos ir kontrolės tarnyba „Nuaras“ neseniai sulaukė labai šilto laiško, kuris nudžiugino visus organizacijos darbuotojus.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Gyvūnų globos ir kontrolės tarnybos „Nuaras“ direktorė Jurgita Gustaitienė neseniai sulaukė labai šilto laiško, kuris nudžiugino ne tik ją, bet ir visus darbuotojus.

Laišką atsiuntė Ieva. Ji rašė, kad vasarą neteko savo mylimos katytės Rainės, kuri buvo tikra šeimos narė. Ji Ievos šeimoje augo net 15 metų, tad galima numanyti, kaip skaudu buvo jos netekti. Baisiausia, kad gruodžio mėnesį nelaimė nutiko ir vienintelei paskutinės Rainės vados palikuonei Pilkei. Ji taip pat buvo be galo mylima. Ieva ir jos šeima labai nori užpildyti tuštumą, kuri liko namuose po gyvūnėlių netekties, ir ieško naujos augintinės. Jie jau kelis mėnesius nesėkmingai ieško tos vienintelės katytės, kurią galėtų mylėti taip pat, kaip ir buvusias. Nemanykite, kad ši šeima ieško kažkokios itin ypatingos ar veislinės katės – vienintelis reikalavimas, kad ji būtų pilka arba pilkai raina. Kodėl? Ogi todėl, kad būtent tokių spalvų buvo ankstesnės augintinės ir visi yra įpratę, kad namuose bėginėja būtent tokie gyvūnėliai. Ieva rašė, kad mielai priglaustų netgi laukinukę katytę ar bet kokią namuose augintą paprastą katytę.

Džiugu, kad šeima taip myli gyvūnus ir yra pasiruošusi išgelbėti kurią nors beglobę katytę. Akivaizdu, kad būsimoji augintinė bus tikrai tinkamai prižiūrima ir labai mylima. Lauksime Ievos ir jos šeimos atvyksiančių į „Nuaro“ prieglaudą. Tikime, kad jie čia tikrai atras tą vienintelę (o gal net porą), kuriai pasiryš skirti daug meilės ir dėmesio.

Jeigu Jus įkvėpė ši istorija ir taip pat norite išgelbėti kurį nors beglobį gyvūnėlį suteikdami jam tikrus šiltus ir jaukius namus – atvykite į gyvūnų prieglaudą – čia mylinčių šeimininkų laukia dešimtys porų akių, spinduliuojančių viltimi.

Na, o jei negalite priglausti gyvūnėlio, bet vis tiek norite jiems padėti, galite tai padaryti paaukodami pinigėlių ar pervesdami 2 proc. savo pajamų mokesčio gyvūnų globos organizacijai.

Asociatyvi „Nuaro“ nuotrauka

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius