-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 26

Šeimininkų tebelaukia jauna kalaitė Kafka (nuotraukos)

Jauna kalaitė Kafka mūsų namuose gyvena jau daugiau nei mėnesį. Per tą laiką ji buvo apžiūrėta veterinarijos gydytojo, sterelizuota. Ji visiškai sveika, prižiūrėta, linksma.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Jauna kalaitė Kafka mūsų namuose gyvena jau daugiau nei mėnesį. Per tą laiką ji buvo apžiūrėta veterinarijos gydytojo, sterelizuota.  Ji visiškai sveika, prižiūrėta, linksma.

Po to, kai pirmą kartą paskelbėme apie rastą ir dovanojamą  kalaitę,  atsiliepė keli pas save priimti Kafką panorėję žmonės.  Nors ir labai nelengva šią kalaitę laikyti namuose, kur be jos gyvena dar  du šunys ir katė, tačiau begalinis Kafkos rodomas  pasitikėjimas mumis  neleido jos atiduoti pirmiems panorėjusiems.

Vienu atveju nesutikome atiduoti  Kafką žmogui, ieškojusiam sargybinio šuns  voljerui, nes Kafka yra labai draugiška žmonėms. Be to, matyti, ji pripratusi gyventi name ar bute, o jos kailiukas nėra pakankamai tankus, kad apsaugotų ją žiemą lauke.

Antru atveju, Kafką norėjo paimti  šeima, ieškojusi „šuniuko" mažametei  dukrai. Nors Kafka labai draugiška ir visai nepikta -  mums leidosi net suleisti skausmingas injekcijas, - visgi  nežinia, kaip ji pasielgtų likusi viena su  mažu vaiku.  Atiduoti  ją šeimai  būtų neatsakinga ir vaikelio, ir šuns atžvilgiu.

Taigi kol kas Kafka gyvena pas mus ir laukia šeimininkų, ieškančių protingo, išauklėto šuns ir ištikimo draugo. Nors lauke ji mėgsta pašėlti, ji klauso šeimininko, o namuose elgiasi labai santūriai, žino savo vietą, neloja. Be to Kafka  - tikrai  „automobilistė", pastebėjusi pravertas automobilio dureles, nelaukdama komandos šoka  į vidų, tarsi rodydama, kad pasirengusi  vykti kartu.

Labai viliamės Kafkai rasti patikimus, atsakingus šeimininkus. Vilnius, Viktorija 8 612 611 71.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius