2014 03 31

Sėkmingiausiems verslininkams įteikti „Baltic Management Institute“ apdovanojimai

Vadovų mokymo organizacijos „Baltic Management Institute“ (BMI) asociacijos „Baltic Management Institute Alumni“ vakaro „Gala Dinner“ metu apdovanoti sėkmingiausią karjerą padarę...
Lina Galatiltė
Lina Galatiltė

Vadovų mokymo organizacijos „Baltic Management Institute“ (BMI) asociacijos „Baltic Management Institute Alumni“ vakaro „Gala Dinner“ metu apdovanoti sėkmingiausią karjerą padarę ir verslą sukūrę šio instituto absolventai. Iš 16-os nominuotų metų karjeros, verslumo ir mobiliųjų komunikacijų srityje dirbančių kandidatų apdovanoti trys: „BIOK laboratorijos“ vadovas Vaidotas Krencius, „App Camp“ valdybos pirmininkas bei „RS Consulting Baltics“ direktorius Remigijus Štaras ir „Omnitel“ viceprezidentė privatiems klientams Lina Galatiltė. Nugalėtojams įteiktos tradicinės „Gala Dinner“ statulėlės.

„Jau tradiciniu tapęs „Gala“ vakaras tampa vis svarbesne „BMI Alumni“ veiklos dalimi – į renginį pabendrauti ir pasidalyti idėjomis susirenka buvę BMI studentai, žinomi Lietuvos verslo pasaulio atstovai, čia užsimezga naudingos pažintys bei bendradarbiavimas, – pasakoja „BMI Alumni“ asociacijos prezidentė Vaiva Tylienė. – Kiekvienais metais asociacijos nariai įvertina kolegų nuveiktus darbus ir siūlo  kandidatus metų karjeros bei verslumo nominacijoms. Kadangi mobiliosios technologijos užima vis svarbesnę vietą žmonių gyvenime, šiemet pirmą kartą įsteigėme ir trečią, „Samsung“ remiamą, nominaciją už mobiliųjų technologijų taikymą.“

Metų karjeros nominacijoje 36 metų BMI absolventas V. Krencius apdovanotas už tai, kad šiais metais gavo pasiūlymą dirbti didžiausios Lietuvos kosmetikos bendrovės „BIOK laboratorija“ vadovu. Prieš tai jis vadovavo Lietuvos rinkoje lyderiaujančioms bendrovėms „Lietuvos draudimas“ ir „Biovela group“.

R. Štarui Metų verslumo nugalėtojo titulas atiteko už tai, kad jo vadovaujama mobiliųjų aplikacijų gamybos ir leidybos kompanija „ App Camp“ yra mobiliųjų programėlių lyderė Lietuvoje. 2013 metais Prezidentė  Dalia Grybauskaitė kompaniją apdovanojo kaip sėkmingiausiai augančią aukštųjų technologijų įmonę – „App Camp“ jau yra įgyvendinusi 130 projektų dešimtyje šalių. 

Lina Galatiltė, „Omnitel“ viceprezidentė privatiems klientams, mobiliųjų technologijų pritaikymo kategorijoje apdovanojimą atsiėmė už tai, kad naujosios technologijos „Omnitel“ vartotojams tapo suprantamesnės ir efektyviau taikomos kasdieniame gyvenime.

Kiti finalininkai:
Metų karjera
Andrius Bendikas („Lesto“ valdybos narys)
Vytautas Sinius („Šiaulių bankas“ administracijos vadovas ir valdybos pirmininko pavaduotojas)
Metų verslininkas
Vidas Petraitis (Lean.lt praktikas, UAB „Efektyvūs procesai“ vadovas)
Vidas Jankauskas (Storygym.lt įkūrėjas, NLP treneris)
Už technologijų taikymą
Remigijus Štaras („App camp“ vadovas)
Darius Jasinskis („Danske Bank“ verslo plėtros tarnybos direktorius)

Kviestinis „Gala Dinner“ svečias, Lietuvos banko valdybos pirmininkas Vitas Vasiliauskas BMI alumnams ir studentams skaitė pranešimą „Euro įvedimas Lietuvoje: privalumai, trūkumai, pasiruošimo procesas“.

BMI yra vienintelė Baltijos šalyse verslo vadybos institucija, kurios vadovų mokymo programai EMBA suteikta tarptautinė EPAS akreditacija. Nuo 1999 m. šias vadovų mokymo programos studijas jau įvertino per 700 regiono lyderių. Kasmet į aštuoniolikos mėnesių EMBA programą yra priimama iki 50 patyrusių vadovų.

Remigijus Štaras
Remigijus Štaras
Vaidotas Krencius
Vaidotas Krencius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius