-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 15

Sesutės Cukrė ir Druskė ieško namų

Padūkėlėms dabar apytikriai 9 mėnesiai, kalytės išaugusios vidutinio ūgio, tik, deja, nepatyrus pakankamai individualaus dėmesio, abiems reikalingos bendros gražaus elgsio pamokos.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Vieną gražų sekmadienio rytą „SOS gyvūnų“ prieglaudos automobilis, išsiruošusęs į UAB „Grindą“ parsivežti vieno šunelio, į prieglaudėlės kiemą grįžo tiesiogine prasme užpildytas iki lubų – automobilyje glaudėsi trylika šunelių ir pora katinėlių. Tikėta, kad taip visiems ten buvusiems mažiausiems bus suteiktas bilietas į naują gyvenimą. Kaip bebūtų apmaudu, tik nedaugelis iš viso ryto „laimikio“ sulaukė to šviesaus rytojaus – didžioji dalis atkeliavo jau užsikrėtę mirtinu virusu.

Na, bet ne apie tai šį kartą pasakojimas. Tarp trylikos mažučių šunelių buvo ir sesutės Cukrė bei Druskė. Sugebėjusios įveikti klastingą ligą, jos džiugino prieglaudos savanorius ir svečius savo vaikiškomis šelionėmis, o visi tikėjo, kad naujieji šeimininkai „tuoj pasirodys iš už kampo“. Tačiau kartais keistai viskas susiklosto – šiandien sesutės prieglaudos kieme jau „švenčia“ šeštą mėnesį. Per tą laiką jos išaugo į žavias jaunas „paneles“, nė neįsivaizduojančias, kad jos galėtų gyventi kitaip – juk nuo pat pirmų vaikystės žingsnių jas lydėjo grotos, vėliau kuklus kambarys ir prieglaudėlės kiemas, kurį tenka dalintis su kitais, pasitikti vis naujus gyventojus ir išlydėti senus gerus žaidimų draugus. Nuolat auklėjamos ir besimokančios iš viršesnių už save, sesutės išmoko ginti savo kiemą, minkštesnį guolį, o kartu – vertinti ir branginti žmogaus artumą.

Padūkėlėms dabar apytikriai 9 mėnesiai, kalytės išaugusios vidutinio ūgio (maždaug iki kelių), tik, deja, nepatyrus pakankamai individualaus dėmesio, abiems reikalingos bendros gražaus elgsio pamokos. Juk gražios panelės turi elgtis kultūringai, tiesa? :)

O mes, savanoriai, savo ruožtu norėtumem dar kartelį paprašyti Jūsų atkreipti dėmesį į Cukrę ir Druskę – gal nuotraukoje atpažinote savo draugą, kurio taip ilgėjotės, bet vis dar neradote?

Dėl šių nuostabių „mergaičių“ galite kreiptis į savanorę Algitą  8 677 34002. Arba tiesiog aplankykite jas tiesiogiai „SOS gyvūnų“ prieglaudoje Žalgirio 60, Vilnius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius