-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 15

Sibilė ieško namų (nuotraukos)

Sibilė graikų kalboje reiškia išminties sakytoją, pranašę. Tokia yra ir ji: išmintinga, gracinga, grakščiai sudėta, be galo rami, mandagi ir tvarkinga dama. O taip pat švelni, atsargi, trapi, jautri... Na, ne veltui kalytė!
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Sibilė graikų kalboje reiškia išminties sakytoją, pranašę. Tokia yra ir ji: išmintinga, gracinga, grakščiai sudėta, be galo rami, mandagi ir tvarkinga dama. O taip pat švelni, atsargi, trapi, jautri... Na, ne veltui kalytė! Tokią aš ją matau dabar: geras maitinimas, meilė ir rūpestis, to užteko, kad ji vėl patikėtų žmogumi, kad laiminga lakstytų po pievą, vizgintų uodegą, piktai bambėtų ant kitų jaunėlių globotinių ir jaunatviškai šokinėtų išgirdusi savo vardą.

Ryžoji be galo draugiška, tačiau tą reikia užsitarnauti! Pasitikėjimą pelnyti visai nesunku, švelnumu ir bendravimu per keletą dienų tapom nepaprastom draugėm. Sibilė ėmė klausyti ką jai sakau, daug gerų žodžių, daug švelnių prisilietimų ir štai – tarp mūsų užsimezgė ypatingas ryšys. Su eiliniais žmogėnais kiek santūresnė, su kitais šunimis nekonfliktuoja, bet įspėti, jog yra poniutė ir jos nedomina vaikiški žaidimai, tikrai moka, su katėm sutaria puikiai.

Namų tvarką greitai perprato, tiksliau, jau atvažiavo žinodama, kaip reikia deramai elgtis. Į lauką einame du kartus , nors kai laiko turiu ir oras geras, išeinam žymiai dažniau. Maitinasi natūraliu, namie ruoštu maistu: košėm, mėsa, žuvim, daržovėm; norėčiau, kad ir naujuose namuose taip maitintųsi – gera mityba yra labai svarbu. Miega dama, kaip ir priklauso damoms, lovoj. Rytais, man nubudus, ateina sveikintis ir reikalauja glamonių, tuomet keliamės ir ruošiamės laukan.

Daugiau papasakot galėčiau telefonu, o taip pat būsimajam šeimininkui atėjus mūsų aplankyt, taigi, laukiame visų, kurie ieško tikros namų poniutės, o mes jau su Sibile išsirinksime labiausiai vertą tokios kompanionės.

Globėjos telefonas: Vilė +37064120279

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius