Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 23 /15:44

Skaitytojo skundas. Sovietmečiu statyto Vilniaus Šeškinės pastato laukia Rygos likimas?

Į Ikrauk.lt redakciją kreipėsi susirūpinęs skaitytojas. „Savaitgalį teko apsilankyti Vilniaus Šeškinės rajone ir labai nustebino du dalykai. Pirma, kad griūvančiame sovietmečiu...
Temos: 1 Likimas

Į Ikrauk.lt redakciją kreipėsi susirūpinęs skaitytojas.

„Savaitgalį teko apsilankyti Vilniaus Šeškinės rajone ir labai nustebino du dalykai. Pirma, kad griūvančiame sovietmečiu statytame prekybos centre, apie kurio veiklos sustabdymą ne kartą kalbėta, vis dar veikia kelios įstaigos.

Kiek teko pastebėti, „stop“ juosta aptvertuose griuvėsiuose klientus vis dar priima kirpykla, fotopaslaugų įmonė ir kelios kitos. Ar čia taip ir vadinamas pastato eksploatacijos sustabdymas, apie kurį rašyta po Rygos tragedijos? Kažkaip atrodo, kad Šeškinės prekybos centras tiesiog laukia „Maximos“ likimo.

Aišku, įdomiausia, kad įspėjamųjų ženklų visiškai nepaiso ir patys praeiviai. Vienas pilietis net nestabtelėjęs perlipo užkardą, ant kurios aiškiai parašyta, kad vaikščioti draudžiama, ir nuėjo sau toliau avarinės būklės laiptais.

Tikiu, kad šių Šeškinės pastatų istorija dar nesibaigė, seksime įvykius toliau. Vis tik labai norėtųsi, kad pavyktų išvengti aukų ir centrinė mikrorajono dalis kuo greičiau taptų pirmiausia saugi, o paskui – ir graži jo gyventojams ir svečiams“ – teigia skaitytojas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius