Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 12 03

Socialinė saugaus eismo akcija Praleisk.lt lankysis Garliavoje

Rytoj, gruodžio 4 dieną į Garliavą (Kauno raj.) atkeliaus socialinė saugaus eismo akcija – Praleisk.lt. Akcijos atstovai viešės Garliavos Jonučių vidurinėje mokykloje bei...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

Rytoj, gruodžio 4 dieną į Garliavą (Kauno raj.) atkeliaus socialinė saugaus eismo akcija – Praleisk.lt. Akcijos atstovai viešės Garliavos Jonučių vidurinėje mokykloje bei aplankys pagrindines nereguliuojamas Garliavos pėsčiųjų perėjas.

Mokykloje akcijos Praleisk.lt organizatoriai bendraus su moksleiviais, domėsis ar šie laikosi kelių eismo taisyklių, ar žino kaip teisingai elgtis perėjose. “Akcija Praleisk.lt yra unikali tuo, jog pasiekia žmones tiesiogiai ir bendrauja betarpiškai, o ne tik per žiniasklaidą ar lankstinukus, – pasakoja Praleisk.lt koordinatorė Aistė Sinkevičiūte. -  Akcijos pagrindiniai simboliai – geltonieji automobilių bandymų manekenai yra labai atraktyvūs ir įsimintini. Vaikai ypač mielai su jais bendrauja, įsidėmi Praleisk.lt personažų pamokėles. Be to mažiesiams visada atvežame ir dovanų – įvairių vaikiškų atšvaitų, knygučių apie saugų eismą. Džiaugiamės, jog Praleisk.lt akcijos iš gatvių bei pėsčiųjų perėjų persikėlia ir į mokyklas bei darželius”.

Po Praleisk.lt saugaus eismo pamokėlių Garliavos Jonučių vidurinės mokyklos moksleiviams bei mokytojams koncertuos reprezentacinis pučiamųjų orkestras. Koncerto metu muzikantai taip pat demonstruos kaip teisingai nešioti atšvaitus,  sgėti saugos diržus ir pan.

Aplankę jaunuosius eismo dalyvius, projekto Praleisk.lt personažai keliaus prie pagrindinių nereguliuojamų Garliavos pėsčiųjų perėjų. Čia jie bendraus su vairuotojais bei pėsčiaisiais, mokins kaip tvarkingai elgtis perėjose bei dalins praeiviams atšvaitus, lankstinukus ir kitą saugaus eismo atributiką.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius