-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 08 11

Šokiruojamus savo pasilinksminimų vaizdus Vilniaus paaugliai atvirai publikuoja „Youtube“ (papildyta, nuotraukos)

Skaitytojas Vaidas redakciją informavo, kad portale „Youtube“ Vilniaus paaugliai atvirai demonstruoja savo šokiruojančių pasilinksminimų vaizdus.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka
Temos: 1 YouTube

Skaitytojas Vaidas redakciją informavo, kad portale „Youtube“ Vilniaus paaugliai atvirai demonstruoja savo šokiruojamų pasilinksminimų vaizdus.

Skaitytojas redakcijai atsiuntė ir konkrečią nuorodą į „Youtube“ publikuojamą vieną tokių filmukų.

„Tai turėtų būti paviešinta, o vaizdo medžiagoje matomi asmenys turėtų būti išaiškinti, jei to dar nėra padaryta. Esu jau prieš daug ką užmerkęs akis, bet tai mane šokiravo“, - redakcijai rašo skaitytojas Vaidas.

Skaitytoją šokiravusiuose vaizduose, kuriuos į „Youtube“ įkėlė vartotojas „kasablanka5“, matomi keli paaugliai, spardantys pro šalį einančią senutę. Vienas paauglys viską filmuoja mobiliuoju telefonu.

Iš vaizdo galima daryti išvadą, kad paaugliai iš senutės tyčiojasi Vilniuje, Justiniškių mikrorajone, greta mokyklos, esančios netoli Rygos ir Justiniškių gatvių sankirtos. Kai kurie paaugliai yra su kuprinėmis ant pečių, tad neatmetama, kad senutę jie užpuolė eidami iš mokyklos.

Filmukas, pavadintas „bobute bach!!!“, į „Youtube“ įkeltas sausio mėnesį. Tačiau iki antradienio, kai skaitytojas Vaidas redakcijai atsiuntė nuorodą į jį, filmuką peržiūrėjo kiek daugiau nei šimtas portalo lankytojų.

Filmuką į „Youtube“ įkėlęs vartotojas maždaug tuo pat metu įkėlė ir dar kelis trumpus filmukus su paauglių pasilinksminimais. Viename iš jų matosi, kaip paauglys bėga per kieme stovinčio automobilio stogą.

Papildyta: Praėjus maždaug valandai nuo to momento, kai buvo paviešinta informacija apie šį filmuką, jis „Youtube“ sistemoje tapo neprieinamas. Tačiau redakcija išsaugojo vaizdo medžiagos kopiją. Jei teisėsaugos institucijos nuspręstų imtis tyrimo, 15min.lt yra pasiruoši skaitytojus šokiravusius vaizdus perduoti pareigūnams.

Dėkojame skaitytojui Vaidui už informaciją ir nuorodą į šokiruojamą vaizdo medžiagą!

Tapote neįprasto įvykio liudininkais? Pastebėjote ką nors įdomaus? Pasidalykite savo įspūdžiais, nuotraukomis ar vaizdo medžiaga su kitais 15min.lt skaitytojais. Registruokitės 15min.lt skaitytojų portale ir patys įkraukite naujienas. Kurkite naujienas kartu su redakcija.

Beje, redakcija laukia ne tik Vilniaus, Kauno ar Klaipėdos gyventojų informacijos. Gyvenate mažame miestelyje? Lankotės užsienyje? Pastebėjote ką nors įdomaus? Savo pastebėjimus irgi siųskite mums ir apie įvykį sužinos visa Lietuva.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius