Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 09 18

Stingo koncertas Vilniuje

Net tris valandas sklidiną Siemens areną, savo gabumais stebinęs žymusis atlikėjas Stingas, kartu su karališkuoju Didžiosios Britanijos orkestru „Royal Philharmonic Orchestra“...
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Net tris valandas sklidiną Siemens areną, savo gabumais stebinęs žymusis atlikėjas Stingas, kartu su karališkuoju Didžiosios Britanijos orkestru „Royal Philharmonic Orchestra“ nepaliko nei vieno nusivylusio gerbėjo.

Jau ne pirmą kartą Lietuvoje viešinčio atlikėjo gerbėjai Vilniuje, prie Siemens arenos rikiavosi keletą valandų prieš koncertą. Susirinkusi pilnutėlė arena laukė įžymybės iš Didžiosios Britanijos be pasirodančio ant scenos lygiai 20 h. Koncerto pradžia madingai vėlavo.

Koncerto startas buvo stulbinantis. Į sceną suėjus visiems orkestro nariams ir Stingui, virš jų nusileido trys dideli ekranai, per kuriuos buvo transliuojamas koncertas bei rodomos įvairios vizualios. Renginį žiūrovai iš viso galėjo stebėti per penkis, Siemens arenoje esančius didelis ekranus. Stebina ir tai, jog tik po dviejų dainų atlikimo buvo pasisveikinta su publika, ir pristatytas orkestras, ir pats renginio kaltininkas Stingas.

Kaip ir buvo matyti, dar prieš koncertą visų veiduose besipuikuojančios šypsenos išliko viso pasirodymo metu. Stingas ir karališkasis orkestras atliko kelias dešimtis dainų. Kiekvienos dainos metu Stingas ir pritariantieji atlikėjai stebino žiūrovus, tai vienokiais tai kitokiais būdais. Tuo metu kai koncerto „šefui“ nereikėjo savo skambiais tekstais kerėti klausytojų ausų, jis paimdavo lūpinę armonikėlę, gitarą ar mušamuosius instrumentus, taip parodydamas savo kaip atlikėjo profesionalumo lygį. Didžiosios Britanijos orkestro sudėtyje buvo begalė instrumentų, - nuo smuikų  ir klarnetų, iki gitarų ar arfų. Orkestrantai taip pat nenuvylė. Neskaitant puikaus jų talento groti savas melodijas tiek atskirai tiek grupėse, puikiai užvedinėjo klausytojus ir vertė dar labiau įsijausti į pateikiamus garsus scenoje.

Likus iki koncerto pabaigos vos keletui dainų, scenos šeimininkas uždainavo vieną iš geriausių savo kūrinių "Every Breath You Take", taip priversdamas atsistoti ir ošti visą areną. Būtent nuo šios dainos iki koncerto pabaigos klausytojai labiausiai džiaugėsi atlikėjo pasirodymu ir atsistoję plojo visą laiką, kol galiausiai Stingas ir karališkasis Didžiosios Britanijos orkestras atsisveikino su Lietuva.

Daugiau nuotraukų rasite čia: https://www.15min.lt/gallery/zmones/Stingo-koncertas-Siemens-arenoje-13297

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius