Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 11

Studentų grupė - už švaresnį Vilnių

Verslo ir vadybos akademijos ketvirtakursiai nusprendė imtis realaus projekto ir spręsti šiukšlinimo problemą. Projekto tikslas - bent 10 šiukšliadėžių ant žaliojo, baltojo bei Mindaugo tiltų.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Verslo ir vadybos akademijos ketvirtakursiai nusprendė imtis realaus projekto ir spręsti šiukšlinimo problemą. Projekto tikslas - bent 10 šiukšliadėžių ant žaliojo, baltojo bei Mindaugo tiltų.

Idėja kilo „Projekto planavimo" paskaitos metu. Supratome, kad šiukšlinimas ir šiukšliadėžių trūkumas yra aktuali problema kurią reikėtų spręsti, o ne vien šnekėti apie tai. Pirmas pastebėjimas - ant tiltų nėra šiukšliadėžių. Tiltais ne tik važinėja automobiliai bei viešasis transportas, bet ir vyksta pastovus žmonių judėjimas. Kažkas eidamas valgo batonėlį, kažkas rūko, kažkas geria limonadą ir štai, atsidūrus ant tilto, nėra kur atsikratyti šiukšlėmis. Atstumas iki artimiausios šiukšliadėžės dažniausiai didelis ir ne visi savo šiukšles neša iki jų išmesti. Neretai nepastebime užterštumo ant tiltų vien todėl, kad didžioji ne vietoje išmestų šiukšlių dalis atsiduria upėje.

Taigi apsiėmėme pasiekti, kad šiukšliadėžės būtų pastatytos ant baltojo, žaliojo bei Mindaugo tiltų. Projekto tikslas - bent 10 šiukšliadėžių ant šių tiltų, nes per juos vyksta didžiausias pėsčiųjų judėjimas. Tačiau nemanome ties tuo nurimti. Egzistuoja ir daugiau problemiškų vietų. Kol kas viskas priklauso nuo šio projekto sėkmės. Esame pasiruošę į jį investuoti save. Taip pat informuosime skaitytojus apie projekto eigą ir laimėtas pergales. Šiuo metu vyksta pirmas projekto etapas, vykdoma apklausa. Norime sužinoti žmonių nuomonę ir imtis tolesnių veiksmų - ieškoti rėmėjų, kreiptis į savivaldybę. Būtume dėkingi jei užpildytumėte anketą ir jūs. Jūsų nuomonė mums yra labai svarbi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius