Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2009 12 21

Šuo skubiai ieško šeimininkų

Esu dogo mišrūnas, todėl labai didelis patinas. Skubiai ieškau šeimininkų, kuriems reikia rimto sargo.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Esu Sever (Šiaurys). Tokį vardą man davė mano buvę šeimininkai. Kodėl jie mane atidavė į gyvūnų globos namus? Nežinau, blogo juk nieko nepadariau. Dabar gyvenu Vilniaus gyvūnų globos namuose „Grinda“ ir labai laukiu naujų šeimininkų. Jei manęs ieškosite, tai žinokite, mano numeris 815. Kadangi valgau daug ir vietos užimu nemažai, tai mane įtraukė į „mirtininkų sąrašus“ ir man gyventi liko tik savaitė. Sąraše esu ne vienas, ten taip pat ir dar 14 mano draugų. Manimi rūpinasi mano globėja Marija, tai jai esu dėkingas už tai, kad dar esu gyvas.

 

Trumpai prisistatysiu. Esu dogo mišrūnas, todėl labai didelis patinas. Esu kastruotas, man apie 3 m. Valgau nemažai, nes esu tikrai didelis. Bet mano dydis turi daug privalumų – esu puikus sargas, garsiai loju ir dažniausiai, man net nieko nedarant, manęs visi bijo. Nuotraukose viso mano grožio nepamatysite, nors esu sveikas, tačiau šiuo metu esu truputį pavargęs. Man reiktų tik trupučio geresnio maisto bei daug meilės ir visa tai mane vėl sustiprins.

 

Skubiai ieškau šeimininkų, kurie turėtų didelį namą ir ieškotų rimto sargo. Taip pat galiu gyventi pas ūkininkus ir saugoti didelius pastatus (žinoma, jei įrengsite man didelę būdą, nes lauke juk šalta). Pažadu būsiu ištikimas draugas bei labai rūpestingas sargas.

 

Įkurti 1995 metais Vilniaus gyvūnų globos namai „Grinda“ yra atsakingi už valkataujančių gyvūnų gaudymą ir laikiną globą Vilniaus mieste. Per metus „Grinda“ randa namus apie 500 gyvūnų iš 5000 priimamų.

 

Norintys išgelbėti ir priglausti šį šunį, gali paskambinti jo globėjai arba nuvykti į Vilniaus gyvūnų globos namus „Grinda“.

 

Mano globėja Marija

Tel. nr. 8 678 41003

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius