Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 13

Surengtos antrosios Latvijos prekių ir paslaugų dienos

Įvyko oficialus parodos–mugės „Latvijos prekių ir paslaugų dienos“ atidarymas, kurį organizavo Latvijos įmonių rūmai ir Latvijos Respublikos ambasada Lietuvoje.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Įvyko oficialus parodos–mugės „Latvijos prekių ir paslaugų dienos“ atidarymas, kurį organizavo Latvijos įmonių rūmai ir Latvijos Respublikos ambasada Lietuvoje. Paroda–mugė veiks visą savaitgalį prekybos ir pramogų centre „Ozas“.

Renginio organizatoriai įsitikinę, kad panašūs renginiai Latvijos verslininkams suteikia puikią galimybę plačiau pristatyti savo prekes ir paslaugas, o lietuvių pirkėjams leidžia iš arčiau susipažinti su kaimyninės šalies produkcija.

„Lapkritis mūsų valstybei labai svarbus mėnuo – švenčiame Latvijos Respublikos nepriklausomybės dieną ir šalies sukaktuves, o Lietuvoje jau antrus metus iš eilės pristatome „Latvijos prekių ir paslaugų dienas“, mums tai dviguba šventė“, – oficialaus parodos–mugės atidarymo metu kalbėjo Latvijos ambasadorius Lietuvoje Martins Virsis.

Parodos–mugės prekystaliai lūžte lūžo nuo duonos gaminių, rūkytų žuvų, konditerinių kepinių, saldumynų, sūrių, kvapnios kavos. Be maisto produktų artimiausi Lietuvos kaimynai pristatė teikiamas finansines, draudimo, apsaugos paslaugas.

Visą savaitgalį „Latvijos prekių ir paslaugų dienų“ metu veiks ir Nacionalinės Latvijos bibliotekos pristatyta ir surengta įvairių Latvijos autorių karikatūrų paroda „Latvijos istorija karikatūrose“. Paroda jau buvo eksponuojama Nyderlanduose, Suomijoje, Čekijoje ir Estijoje, o dabar atkeliavo ir į Lietuvą.

„Latvijos prekių ir paslaugų dienos“ vyks visą savaitgalį nuo 10 val. ryto iki 22 val. vakaro. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius