Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 02 03

Susivieniję muzikantai „Tamstoje“ rinks aukas Haičiui paremti

Kol Lietuvos popžvaigždės spaudoje ir televizijoje verkia dėl sumažėjusių honorarų neišgalintys susimokėti paskolų, šalies pogrindžio grupės ir atlikėjai buriasi kilniam tikslui ir kviečia į labdaringą koncertą „Rock for Haiti“, kuris jau šį ketvirtadienį (vasario 4 d.) nugriaudės sostinės klube „Tamsta“.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Idėja surengti šį koncertą kilo šiuo metu Jungtinėje Karalystėje gyvenančiam grupės „Flamingo“ vadybininkui Tomui Ivanauskui. „Nesvarbu - mes dideli ar maži, vyrai ar moterys, turtingi ar vargšai – ateina diena, kai mums prireikia pagalbos. Šį kartą atėjo mūsų eilė padėti. Per žemės drebėjimą Haityje šimtai tūkstančių žmonių žuvo ar buvo sužeisti, milijonai neteko pastogės, neturi maisto ir geriamo vandens. Kviečiame visus, kuriems nesvetimos labdaros idėjos, ateiti į „Tamstą“ ir paremti tuos, kuriems dabar labiausiai reikia pagalbos“, - padėti ragina T.Ivanauskas.

Be jo atstovaujamos grupės „Flamingo“ nemokamai pasirodyti labdaringame koncerte nė nesvarstę sutiko „Biplan“, „Amberlife“, „Bekešo vilkai“, „Skyders“, „Colours of Bubbles“, „Grim City“ muzikantai ir „Skamp“ lyderis Viktoras Diawara su projektu „No DJ'S“. Koncertą paįvairins vaizdo instaliacijos, kurias kuria žinoma menininkė DJ Vesta.

Kelias valandas truksiantį koncertą pradėsiančių renginio iniciatorių – grupės „Flamingo“- narys Julius Sičiūnas susirinksiančių prašo nepamiršti kilnaus tikslo ir paaukoti tiek, kiek išgali. „Būtų šaunu, jei visi susirinkusieji paaukotų didesnę sumą nei ketina išleisti klubo bare“, - sakė muzikantas.

Aukas rinks Lietuvos Raudonojo kryžiaus savanoriai. Prieš koncertą ir per jį vyks „Voyage Voyage“ paroda, kurioje bus eksponuojamos nuotraukos iš kelionės į Haitį 2008 metais. Jas taip pat bus galima įsigyti už „kiek nori, tiek moki“. Koncerto pradžia 21 val.

Įdomūs ir išskirtiniai renginiai „Tamstoje“ vyks ir kitomis šios savaitės dienomis.

Trečiadienį (vasario 3 d.) „Tamstoje“ - „Atviro mikrofono diena“, kurioje laukiami visi, kurie turi talentą groti, dainuoti ir nebijo to pademonstruoti viešai.

Penktadienį (vasario 5 d.) klube koncertuos linksmasis „Saulės kliošas“ su Juste Starinskaite, šį kartą pasiūlysiantys bendrą projektą kartu su šokių studijos „Keturi elementai“ kolektyvu „Invisible Soul“. „Visada norisi, kad pasirodymas būtų įdomus tiek mums patiems, tiek gerbėjams. Su šiuo šokių kolektyvu kai kurie mūsų grupės nariai yra dalyvavę įvairiuose bendruose projektuose, tačiau pirmąkart pasirodysime kartu su „Invisible Soul“ kaip grupė. Papasakoti, kaip viskas atrodys, ganėtinai sudėtinga, nes šiame mūsų šou bus nemažai improvizacijos“, - pasakojo grupės įkūrėjas Laurynas Šarkinas.

Šio pasirodymo metu grupė ketina pristatyti ir savo „eurovizinį“ kūrinį „Tu atėjai“ ir galbūt netgi nufilmuoti vaizdo klipą šiai dainai. „Labai norėtumėme paraginti visus mėgstančius filmuoti, montuoti ateiti į mūsų pasirodymą ir pamėginti sukurti vaizdo klipą. Labiausiai pavykusius vaizdelius paviešinsime internete. O galbūt kuriam nors iš jūsų pavyks nufilmuoti tikrai dėmesio vertą vaizdo klipą?“, - svarsto Laurynas.

Šeštadienį (vasario 6 d.) klube vyks vakarėlis „Cats Will Swing For You“, kurio pavadinimą puikiai žino visi Lietuvoje sparčiai populiarėjančio lindyhopo mėgėjai. Lindyhopo šokėjų poroms akompanuos muzikantų grupė „Club Vilnius Hot“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius