Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 20

Taksiukė bėdoje ieško, kas ją priglaus

Kalytė septynerius metus augo darnioje, ją mylinčioje šeimoje, tačiau taip jau nutiko, kad šeimininkai išsiskyrė ir...
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Kalytė septynerius metus augo darnioje, ją mylinčioje šeimoje. Tačiau taip jau nutiko, kad šeimininkai išsiskyrė ir šeimininkė liko gyventi kartu su suaugusiu sūnumi, turinčiu polinkį į agresiją.

Kalytė ir toliau buvo prižiūrima ir mylima, tačiau vieną dieną jos šeimininkei teko dėl sūnaus nuolatinės agresijos jos atžvilgiu išeiti iš namų. Kalytės gyvenimas taip pat smarkiai pasikeitė į blogąją pusę. Nors šeimininkė ją dažnai aplanko, tačiau tik trumpam ir slapta nuo sūnaus, tad kalytė labai liūdi ir kai šeimininkė rengiasi išeiti, ji kiekvieną kartą apsikabina jos koją ir neleidžia išeiti. Šeimininkei dėl to labai liūdna ir skaudu, tikrąja to žodžio prasme gelia širdutę, tačiau ji negali kalytės pasiimti kartu, nes ir pati nebeturi namų.

Tokia tad liūdna ir graudi ši istorija, šeimininkė labai liūdi, jos maža mergytė taip pat sielvartauja ir tarsi nebėra jokios išeities. Šeimininkės sūnus jos nemyli ir neveda į lauką, ja nesirūpina ir grasina, kad su ja kaip nors susidoros, nes jam ji nereikalinga. Kalytė nuolat slepiasi kažkur, kad tik neužkliūtų jam po akim, jo bijo. Šeimininkė irgi nuogąstauja, kad ji gali nukentėti.. Šeimininkei išvykus į ilgalaikę komandiruotę prieš porą metų mįslingai mirė vienas jos mylimas katinėlis ir šio šunelio sesutė. Lyg ir netyčia, tačiau visai sveiki gyvūnai ėmė ir nugaišo staiga. Iki šiol neaišku, kaip ir kas buvo. Taigi, nuogąstavimams dėl šios mergytės likimo yra pagrindas ir visai realus.

Mergytė yra paklusni, be reikalo netriukšmauja, žino savo vietą, yra rami, lipšni, švelni. Jos net nejauti kartais, kad ji yra namie. Ji kartu su savo šeimininke išgyveno visą skyrybų dramą ir išmoko patylėti, kai reikia ir sugerti savo šeimininkės ašarėles, kai ji verkia ar liūdi. Tai nuostabi draugė, keliautoja – automobiliu su ja daug keliauta. Kantri mažoji keliauninkė. Puikiai sutaria su katinėliais.

Moteris, kurios istorija aprašyta, prašo pagalbos bent pusmečiui, kol pasitaisys situacija su būstu, sumažės rūpesčių ir nebereikės bijoti. Ji pagelbėtų išlaikyti kalytę. Jai reikalingas globėjas, kuris galėtų dovanoti taksiukę arba nauji šeimininkai, pažadėsiantys mažylę mylėti ir niekada neskriausti.

Dėl šios nuostabios kalytės galima skambinti „SOS gyvūnų“ savanorei Orintai tel. 8 683 69502.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius