-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 18

Tapk savanoriu Kauno „Jaunimo linijoje“! (video)

Kaip ir kasmet rugsėjo mėnesį ,,Jaunimo linija" kviečia kauniečius tapti savanoriais-konsultantais . Ši emocinę paramą telefonu ir internetu teikianti tarnyba laukia visų norinčių padėti žmonėms, mokančių išklausyti ir išgirsti kitą žmogų bei norinčių įgyti vertingos patirties bendravime su žmogumi.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Kaip ir kasmet rugsėjo mėnesį ,,Jaunimo linija" kviečia kauniečius tapti savanoriais-konsultantais . Ši emocinę paramą telefonu ir internetu teikianti tarnyba laukia visų norinčių padėti žmonėms, mokančių išklausyti ir išgirsti kitą žmogų bei norinčių įgyti vertingos patirties bendravime su žmogumi.

,,Jaunimo linijoje" teikiamos emocinės paramos telefonu pagrindas - dviejų žmonių pokalbis, iš kurių vienas yra savanoris - konsultantas. Juo tapti gali 18 metų turintys žmonės, nepriklausomai nuo savo išsilavinimo ar patirties, praėję atranką ir apie keturis mėnesius trunkančius apmokymus. Žinoma, tokiame darbe svarbios tokios savybės, kaip tolerancija, supratingumas ir noras padėti žmogui, išgyvenančiam krizę savo gyvenime ar mąstančiam apie savižudybę. ,,Jaunimo linija" teikia emocinę paramą ir internetu, tad yra galimybė tapti emocinės paramos internetu savanoriu ir tik atsakinėti laiškus.

Šiais savanorystės metais, kada ypatingai daug dėmesio skiriama savanoriško darbo svarbai ir naudai visuomenei ir žmogui, ,,Jaunimo linijos" savanoriai negaili gerų žodžių apie tai, kiek daug jiems duoda šis neapmokamas jų darbas. ,,Išmokau geriau suprasti kitus žmones, pažinti savo ir kitų jausmus. Įgijau labai vertingos patirties bendravime su žmogumi ir galimybę nors kiek prisidėti prie geresnio pasaulio kūrimo"- sako savanoriai. Jie taip pat mini, kad svarbus dalykas, kurį jie rado savanoriaudami, tai bendraminčiai ir galimybė prasmingai praleisti savo laisvalaikį.

,,Jaunimo linijos" savanoriai yra aktyvūs ir iniciatyvūs, o jų veikla neapsiriboja tik budėjimu prie telefono ar atsakinėjimo į laiškus. Norintys gali įsitraukti į organizacinę veiklą, rašyti projektus arba dalyvauti jau įgyvendinamuose, tokiuose kaip ,,Užtrauktukas" ar ,,Tarptautiniai jaunimo apdovanojimai". Be to, ,,Jaunimo linijos" savanoriai kas mėnesį kartu su Andriumi Mamontovu važiuoja į įvairius Lietuvos mietus ir miestelius ir taip prisideda prie iniciatyvos ,,Nebijok kalbėti" įgyvendinimo. O taip pat jau baigia įpusėti kampanija ,,Emocinė parama 100-tui Lietuvos miestelių", kurios metu Kauno savanoriai kartu su kitų miestų savanoriais važinėjosi po įvairius Lietuvos miestelius ir kaimus ir pasakojo apie savo veiklą ir emocinę paramą, kurią gali gauti kiekvienas.

Taigi jei ieškai prasmingos veiklos, kurioje galėtum realizuoti save, ateik į informacinius susitikimus ir sužinok daugiau apie darbą Kauno ,,Jaunimo linijoje". Tapk savanoriu ir taip prisidėk prie šios kilnios misijos įgyvendinimo. Kol bus žmonių, kurie neabejingi kito žmogaus jausmams, tol ,,Jaunimo linija" gyvuos ir stengsis padėti.

Informaciniai susitikimai vyks Kauno Dainavos poliklinikos ,,Jaunimo centre" šiomis dienomis: 2011 m. rugsėjo 5 d. (pirmadienis) 18 val. 2011 m. rugsėjo 8 d. (ketvirtadienis) 18 val. 2011 m. rugsėjo 13 d. (antradienis) 18 val. 2011 m. rugsėjo 14 d. (trečiadienis) 18 val.

Registracija į susitikimus telefonu + 370 603 00388 arba el. paštu kaunas@jaunimolinija.lt (parašyk savo vardą, pavardę, telefoną, informacinio susitikimo, kuriame pageidauji dalyvauti, datą).

VIDEO: KobraTV - Reportažas - Kauno "Jaunimo linija" skelbia atrankas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius