Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2011 05 31

Tarptautinės vaikų gynimo dienos proga šiaulėniškiai pradžiugins savo mažuosius

Šiandien Šiaulėnų miestelyje (Radviliškio r.) bus minima Tarptautinė vaikų gynimo diena. Šia proga šiaulėniškių bendruomenė miestelio vaikams nusprendė suorganizuoti linksmą šventę ir koncertą.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Šiandien Šiaulėnų miestelyje (Radviliškio r.) bus minima Tarptautinė vaikų gynimo diena. Šia proga šiaulėniškių bendruomenė miestelio vaikams nusprendė suorganizuoti linksmą šventę ir koncertą.

Šiaulėniškių bendruomenės pirmininkės Ievos Bliznikienės teigimu, tarptautinės vaikų gynimo dienos šventės minėjimą Šiaulėniškių bendruomenė miestelyje rengs pirmą kartą. „Mums visi vaikai yra svarbūs. Šia švente siekiame, kad tai jaustų ir kiekvienas Šiaulėnų miestelyje gyvenantis vaikas. Manome, kad mažieji tikrai nenusivils mūsų bendruomenės moterų parengta linksma programa“, – sakė I.Bliznikienė.

Šiaulėnų miestelio vaikučiai antradienį nuo 12 val. galės džiaugtis ir nemokamai žaisti pripučiamų batutų parke, kurie atkeliavę iš Kretingos.

„Šventė vyks Šiaulėniškių bendruomenės namų kieme, kur įsikurs įvairūs mažųjų poetų, piešimo, rankdarbių skverai. Vaikučių ir jų tėvelių lauks ne tik daug prizų ir staigmenų, bet ir vaikų grupės iš Šiaulių „Svirpliukai" pasirodymas. Dėkojame visiems prisidėjusiems prie šios šventės organizavimo ir parėmusiems mūsų vaikų šventę. Tikimės visi kartu smagiai praleisime laiką“, – į šventę kvietė bendruomenės pirmininkė.

Tarptautinės vaikų gynimo dienos šventės programos pradžia numatoma 13.30 val. Šventė vyks Šiaulėniškių bendruomenės namų kieme (buvusiame vaikų darželyje).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius