Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 16

Verslumo savaitė Čekiškės Prano Dovydaičio vidurinėje mokykloje

Lapkričio 9–13 dienomis 77 šalyse vyko įvairūs projektai, konkursai verslumo savaitei pažymėti. Mūsų mokykla taip pat prisidėjo prie šios akcijos. Jau antradienį klasių valandėlių metu vyko pokalbis-diskusija „Kaip išmokti taupyti“.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka
Trečiadienį 10–12 klasių mokiniai susitiko su verslininkais L.Pakalnyte ir V.Bučinsku, kurie pasidalino patirtimi, kaip sukūrė verslą, kokį kelią nuėjo, kol pasiekė norimą rezultatą. Verslininkai, buvę mokyklos mokiniai, patarė jaunosios kartos atstovams, kokius būdo bruožus reikia puoselėti jau mokykliniame suole, kad pasiektum užsibrėžto tikslo. Susitikimas nepraėjo ir be linksmų prisiminimų apie mokykloje patirtas sėkmes ir nesėkmes, kas dar patvirtino, kad mokykloje buvo padėti pirmieji pamatai šios dienos sėkmės. Ketvirtadienį surengtas profesinio kryptingumo testas, kuris 10–12 klasių mokiniams parodė jų polinkį vienai ar kitai profesinei sričiai. Testo organizatoriai pasiūlė profesijas, kurias jie galėtų pasirinkti ateityje. Džiaugėmės, kad suplanuoti renginiai buvo naudingi mokiniams ir jų mokytojams, suteikė žinių bei nepamirštamų akimirkų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius