Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 15

Vilkikų vairuotojų kultūra (video)

Reporteris Laimonas įkrovė vaizdo medžiagą, kurioje užfiksuota kaip atrodo šiukšlėmis nusėtas kelio ruožas važiuojant iš Vilniaus į Medininkus, Padvarionių užkardos link. „Kas kaltas: ar muitininkai su pasieniečiais, kad vairuotojams tekdavo tiek ilgai stovėti, ar kelininkai, kurie nepasirūpino šiukšliadėžėmis?“, – teiraujasi reporteris.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Atėjo taip ilgai lauktas pavasaris – džiugindamas saulės spinduliais, tirpdydamas sniego kalnus, bet tuo pačiu ir iškeldamas į viešumą žmogaus kultūrą ir meilę gamtai.

Važiuojant keliu iš Vilniaus į Medininkus, Padvarionių užkardos link, akys gali apraibti nuo šiukšlių gausumo. Dar visai neseniai ne vieną kilometrą čia driekėsi vilkikų  eilės,  tad kas taip išmargino pakelę net nekyla abejonių.

Kas kaltas: ar muitininkai su pasieniečiais, kad vairuotojams tekdavo tiek ilgai stovėti, ar kelininkai, kurie nepasirūpino šiukšliadėžėmis? O ką jau kalbėti apie krūmuose tykančius pavojus...

Tikiu, kad lazda turi du galus ir atėjus rudeniui, tie patys šiukšlintojai pirks grybukus ir uogytes turgeliuose iš tų pačių krūmų bei girs gamtos turtus.

VIDEO: rubbish

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius