Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 10

„Vilniaus FM“ komanda rengiasi pirmosioms kovoms „Gothia Cup“ turnyre

Penkiolikmečiai „Vilniaus FM“ futbolininkai sekmadienį išvyksta į didžiausią pasaulyje jaunimo futbolo turnyrą Gothia Cup (Geteborgas, Švedija), kur varžysis su stipriausiomis...
„Vilniaus FM“
„Vilniaus FM“

Penkiolikmečiai „Vilniaus FM“ futbolininkai sekmadienį išvyksta į didžiausią pasaulyje jaunimo futbolo turnyrą Gothia Cup (Geteborgas, Švedija), kur varžysis su stipriausiomis pasaulio jaunimo futbolo komandomis.

Vilniečių vienuolikė pirmadienį, liepos 14 dieną, susitiks su prancūzų komanda „Bordeaux Elite FC“. Antradienį ir trečiadienį „Vilniaus FM“ varžovais bus švedų komandos „IF Brommapojkarna 9“ ir „Azalea BK“.

„Vilniaus FM“ treneris Ivan Švabovič sako, kad vaikinai nusiteikę kovingai, pasirengimas buvo sėkmingas, vyko intensyvios treniruotės. „Mėginsime nenuvilti sirgalių“, – sako treneris.

Stebėti vilniečių komandos pasirodymus turnyre galėsite internetu: http://results.gothiacup.se/2014,en/division/3113579

„Gothia Cup“ yra didžiausias pasaulyje jaunimo futbolo turnyras. Šiemet 40-ies metų jubiliejų mininčiame turnyre dalyvauja net 1600 komandų ir daugiau kaip 37000 jaunųjų futbolininkų ir futbolininkių. Turnyras vyks net 110 futbolo aikščių, o jo metu bus sužaista 4500 rungtynių. Finalines turnyro rungtynes stadione stebės 12000 žiūrovų.

„Vilniaus FM“
„Vilniaus FM“
„Vilniaus FM“
„Vilniaus FM“
„Vilniaus FM“
„Vilniaus FM“
„Vilniaus FM“
„Vilniaus FM“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius