-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 23

VIP užsiėmimus sėkmingai baigė moksleiviai iš visos Lietuvos (nuotraukos)

Birželio 20,21 ir 22 dienomis daugybė moksleivių iš Lietuvos atsisveikinimu – baigiamuoju užsiėmimu – pabaigė Vadybos ir psichologijos instituto kursus, kuriuos rėmė ES struktūriniai fondai.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Birželio 20,21 ir 22 dienomis daugybė moksleivių iš Lietuvos atsisveikinimu – baigiamuoju užsiėmimu – pabaigė Vadybos ir psichologijos instituto kursus, kuriuos rėmė ES struktūriniai fondai. Moksleiviai galėjo pasirinkti viena iš šių neformalaus ugdymo modulių: lyderių, psichologų, mokslininkų, menininkų ar visuomenininkų.

Paskutinis užsiėmimas buvo įsimintas, nes jame dalyvavo moksleiviai iš įvairių Lietuvos miestų. Jie buvo padalinti į aštuonias grupes ir keliavo po visą regioninį parką, kuriame vyko įvairūs užsiėmimai. Moksleiviai turėjo progą geriau pažinti save klausydami paskaitų apie psichologiją taip pat buvo proga ką nors nupiešti ir palikti atsiminimą ant buvusiuos patrankų liejyklos pastato bei atsikvėpti azartiškoje rungtyje.

Užsiėmimuose galėjo dalyvauti visi norintys atrinktųjų mokyklų moksleiviai. Jie visus metus lankė pasirinktus užsiėmimus iš viso 128 valandas, o po paskutinio užsiėmimo, kuris vyko Vilnelės regioniniame parke, gavo atlygį – pažymėjimą, kuris patvirtina, kad jie sėkmingai pabaigė šiuos užsiėmimus. Šis projektas bus vykdomas ir kitais metais.

Nuotraukos Brigitos Pruskaitės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius