-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 06

Virtualus pilietis (video)

Dauguma mūsų realiai negyvename visaverčio pilietinio gyvenimo dėl savo amžiaus arba kitų priežasčių. Tačiau yra būdas, kuris jums leis pasijusti visaverčiu piliečiu. Tai internetinis socialinis-politinis-ekonominis-karinis simuliatorius eRepublik.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Dauguma mūsų realiai negyvename visaverčio pilietinio gyvenimo dėl savo amžiaus arba kitų priežasčių. Tačiau yra būdas, kuris jums leis pasijusti visaverčiu piliečiu. Tai internetinis socialinis-politinis-ekonominis-karinis simuliatorius eRepublik.

Kuo ypatingas šis žaidimas?

eRepublik išsiskiria iš daugelio kitų, mat čia kyla tokie patys klausimai, kaip ir realybėje: ką veikti gyvenime, ko aš noriu iš ateities, kokia prasmė gyventi ir t.t. Taip pat kaip ir realybėje į šiuos klausimus sunku atsakyti ir jie kyla pastoviai, nesvarbu, kiek toli esi nuėjęs žaidime, nes kiekviena diena čia atneša kažką naujo.

Taigi, galima sakyti, kad šis žaidimas - tai pats gyvenimas, nors ir virtualus. Tai savotiškas socialinis tinklas, kuriamas nacionalinių bendruomenių pagrindu. Būtent čia kai kurie žmonės randa prasmę likti ir žaisti - žaidimas/gyvenimas dėl savo šalies...

Šiame žaidime jūs galite tapti bet kuo: kareiviu, politiku, verslininku, žurnalistu. Viskas priklauso tik nuo jūsų, galite visko po truputį paragauti. Žaidimas kitoks nei kiti internetiniai žaidimai – jam reikia intelekto. Žaidime daugiausia laiko užtruksite bendraudami su įvairiausiais žmonėmis, pradedant nuo lietuvių, baigiant serbais, brazilais ir kitų šalių gyventojais iš viso pasaulio. Todėl šis žaidimas neatsiejamas su programa Skype.

Pats šį žaidimą atradau daugiau nei prieš vienerius metus, o greitai šiam žaidimui bus ketveri metai. Šiuo metu esu žaidime Seimo narys, kultūros ministras, rašytojas bei kareivis. Mane patį šis žaidimas sužavėjo tuo, kad tu kauniesi už savo valstybę, ko negali padaryti realybėje. Išmokau ir daug įvairių techninių dalykų: gerokai pagerinau savo žinias apie Google dokumentų įrankius, MS Excel, Skype bei kitas programas. Taip pat pagerinau savo rašymo įgūdžius, gilinau savo užsienio kalbų žinias.

Lietuvos istorija šiame žaidime pilna pakilimų ir nuosmukių. Prieš metus Lietuva buvo okupuota Lenkijos, bet sugebėjome atsiimti savo žemes ir po kelių mėnesių okupuoti Latviją drauge su Estija. Prieš pusę metų pavyko visoms trims Baltijos šalims susivienyti ir laimėti karus prieš Rusiją, Baltarusiją, Suomiją, Ukrainą, Norvegiją. Bet tai buvo anksčiau, o dabar mums reikia jūsų palaikymo, būtent šiuo metu vyksta mūšiai su Baltarusija.

Norint tai padaryti, jums reikia užsiregistruoti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius