-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 25

VU vaikų ligoninei E.Dragūnas paaukojo 120 tūkst. litų (nuotraukos)

Vilniaus universitetinėje vaikų ligoninėje penktadienio popietę lankėsi grupės „SEL“ lyderis Egidijus Dragūnas. Čia ligoninės kolektyvas jam išreiškė padėką už atlikėjo paaukotus 120 tūkst. litų, skirtų vaikų gydymui būtinos aparatūros pirkimui.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Vilniaus universitetinėje vaikų ligoninėje penktadienio popietę lankėsi grupės „SEL“ lyderis Egidijus Dragūnas. Čia ligoninės kolektyvas jam išreiškė padėką už atlikėjo paaukotus 120 tūkst. litų, skirtų vaikų gydymui būtinos aparatūros pirkimui. Ligoninėje Sel’as pasirodė kartu su sūnumi, lydimas prodiuserio Martyno Tylos bei artimo bičiulio Dariaus Katino.

VšĮ „Egidijaus Dragūno fondas lėšomis VU vaikų ligoninė įsigijo itin retos ir iki šiol Lietuvoje neturėtos įrangos – dirbtinio kvėpavimo bei vaikų urologinėms ligoms gydyti skirtus aparatus.

„Galime pasidžiaugti, kad Lietuvoje dar yra gerų žmonių, kurie iš tikrųjų nori padėti sergantiems vaikams,“ – kalbėjo gydytoja Olga Zimanaitė. Medikės teigimu, lietuviai retai kada paremia ligonines – daugiausia tai daro užsieniečiai. Ligoninės personalo vardu moteris E. Dragūnui įteikė stiklinę angelo statulėlę.

Padėkos žodį E.Dragūnui tarė ir VU vaikų ligoninės intensyvios terapijos skyriaus vedėjas Arūnas Liubšys. „Šis E.Dragūno žingsnis – neeilinis,“ – paramą įvertino medikas. Jo teigimu, dirbtinio kvėpavimo aparato dėka bus išgelbėtas ne vienas neišnešiotas kūdikis.

Pats E.Dragūnas į padėkas reagavo kukliai. „Čia mūsų šalis, mūsų vaikai, mūsų saulė – tegul viskas būna gerai,“ – kalbėjo atlikėjas, visas už naująjį albumą „Aš kaip žąsis“ gautas pajamas paaukojęs ligoninei. Atlikėjo teigimu, dėkoti reikia ne tik jam, bet ir visiems, pirkusiems grupės albumą ir taip prisidėjusiems prie aukos, bei patiems prekybininkams, sumažinusiems iš albumo pardavimų gautą pelną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius