-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 11 12

Vytauto Kernagio fonde sukaupta daugiau nei 46 tūkst. litų

Per pusę metų Vytauto Kernagio fonde sukaupta beveik 47 tūkst. litų. Visi šie pinigai bus skirti jauniems scenos talentams atskleisti.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Pavasarį „Smetoniškos“ giros gamintojai ir Vytauto Kernagio fondas pasirašė bendradarbiavimo sutartį, pagal kurią nuo kiekvieno nupirkto stiklinio giros butelio 10 centų atitenka Fondui. Per pusę metų Fonde sukaupta beveik 47 tūkst. litų. Visi pinigai bus skirti kilniai misijai – jie padės atsiskleisti ir kryptingai save realizuoti jauniems scenos talentams.

Kalbėtis apie bendrus darbus AB „Ragutis“ generalinis direktoriaus Vytautas Meištas ir Fondo vadovas Vytautas Kernagis jaunesnysis pradėjo dar 2008-aisiais. Prieš metus nuspręsta įgyvendinti projektą, kurio tikslas – ne tik išsaugoti visų taip mylimo artisto a.a. Vytauto Kernagio atminimą, bet ir padėti paramos stokojantiems.

V.Kernagio jaunesniojo teigimu, visi Fonde sukaupti pinigai bus panaudoti itin prasmingai. „Siekiame remti išties talentingą jaunimą, o ne „kepti“ vienadienes žvaigždes. Norime sudaryti sąlygas gabiems jaunuoliams kurti, mokytis, repetuoti, gilinti žinias. Kitaip tariant – tobulėti. Jau baigiame įrengti garso įrašų studiją, erdvę repeticijoms, ateityje ketiname samdyti specialistų, rengti specialius seminarus, – pasakojo Fondo vadovas. – Smagu, kad kartu su AB „Ragutis“ suteikiame galimybę prie Fondo veiklos prisidėti kiekvienam Lietuvos gyventojui.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius