-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 26

„WEB Akademijos klubas“ stabdo veiklą

„WEB Akademijos Klubas“ savo veiklą pradėjo 2009 m. lapkričio 27 dieną. Per Klubo veiklos laikotarpį buvo suorganizuota 13 susitikimų, kuriuose pranešimus skaitė net 32...
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

„WEB Akademijos Klubas“ savo veiklą pradėjo 2009 m. lapkričio 27 dieną. Per Klubo veiklos laikotarpį buvo suorganizuota 13 susitikimų, kuriuose pranešimus skaitė net 32 internetinio verslo profesionalai–praktikai. Tai leido  sukurti didžiausią vaizdo medžiagos archyvą Lietuvoje, kuriame išsamiai buvo nagrinėta dauguma internetinio verslo procesų.

2010 m. gruodžio 17 d. „WEB Akademijos Klubo“ susitikime pirmą kartą Lietuvoje buvo pristatytos internetinio verslo prognozės 2011 metams, kurias pristatė 10 žinomiausių internetinio verslo profesionalų. Pranešimų metu buvo nagrinėjamos šios temos: reklama internete, tinklalapių patogumo vartoti testavimas, mobilusis internetas, socialiniai tinklai, tinklalapių dizainas, elektroninė komercija, interneto marketingas, optimizavimas paieškos sistemoms (SEO), naujienlaiškio marketingas ir lankomumo tendencijos.

Įvertinus 2010 m. Klubo lankytojų statistiką ir atsižvelgiant į tolesnės perspektyvos prognozes „WEB Akademijos Klubo“ steigėjai nutarė sustabdyti Klubo veiklą. Pagrindinės veiklos stabdymo priežastys yra:

• Maža internetinio verslo paslaugas teikiančių įmonių Lietuvoje dalis mato poreikį tobulėti ir dalintis patirtimi tarpusavyje, kai pasaulinėje praktikoje tai yra daugeliui įmonių priimtinas ir natūralus procesas; • Vos 5 proc. įmonių, vystančių ir perkeliančių verslus į internetą Lietuvoje, mato poreikį investuoti į savišvietą ir tobulėjimą internete; • Ribotas rinkos dydis ir poreikis tobulintis, stabdo Klubo augimo galimybes; • 2010 m. Klubo veikla buvo remiama iš steigėjų asmeninių lėšų, o veiklos savikaina ir laiko sąnaudos žymiai viršija Klubo pajamas.

„WEB Akademijos Klubo“ administracija dėkoja visoms įmonėms, viešosioms organizacijoms ir fiziniams asmenims, kurie prisidėjo prie Klubo veiklos ir idėjos vystymo.

Pagrindinė „WEB Akademijos Klubo“ misija buvo švietėjiška veikla, todėl buvo nuspręsta visą sukauptą video archyvą, leisti nemokamai naudoti visoms mokymo įstaigoms Lietuvoje, kurių mokymo programos siejamos su internetu ir verslo vystymu. Visos sąlygos, dėl video archyvų naudojimo nuo kovo mėnesio bus prieinamos mokymų įstaigų studentų atstovybėse.

2011 metų internetinio verslo tendencijos http://klubas.webakademija.lt/wak/video-archyvas/

WEB Akademijos Klubo video archyvas http://media.webakademija.lt/web-akademija-video.pdf

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius