-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 05

Zita ieško namų (nuotraukos)

Dviejų mėnesių graži ir guvi kalytė Zita ieško šeimininkų.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Oly oly :) Aš Zita. Kai būnu gera, esu Zitutė, kai su chebra – Zitka. Naujiems šeimininkams gal išvis norėsis kitą vardą man duoti.

Esu laukinio Džeko jaunesnioji sesutė. Manęs fotografuoti atėjusi panelė sakė, kad užaugusi būsiu tokia pat kaip Džekas: mažas vilkas, puriu kailiuku, stačiom ausytėm, ūgio iki kelių. Sakė, kad būsiu labai graži. Lyg dabar aš negraži... Pažiūrėkit, kokios mano ausys :) Vieną dieną galva turėtų priaugti tas ausis, bet kol kas jos išskirtinės tokios :)

Kai patekau pas laikinus globėjus, nebuvau pats gražiausias šuo. Galima sakyti, turėjau tik vieną akytę, veterinarai dvejojo, ar išeis ją išsaugoti, bet pavyko. Dabar abi mano akys gražios, gyvos ir smalsios. Turėjau ir visokių kitokių problemų, bet viskas jau praeityje. Dabar aš graži ir protinga.

Žinokit, tai įmanoma, kad graži mergina būtų ir protinga. Man tik du mėnesiukai, o aš jau moku kelias komandas, gamtinius reikalus atlieku ant palutės, esu mandagi, nes moku sveikintis. Su manim nelyka jokių bėdų. Na, tik laikina globėja sako, kad mėgstu atsikalbinėti... Kartais tikrai mėgstu. Jeigu man ką nors liepia, ko daryti nenoriu, tai truputuką pabambu, bet čia toks labiau lietuviškas bruožas :)

Jeigu nori pabendrauti su manim, o dar labiau jeigu nori priimti mane į savo šeimą, pasuk tel. 8 698 06286, susitarsim dėl susitikimo ;)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius