Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 01 03

2012 m. mažojo futbolo nugalėtoja – „Senjorų“ komanda

Prieš Šv. Kalėdas finišavo 2012 m. Plungės rajono mažojo futbolo pirmenybės. Vienuolika komandų daugiau kaip mėnesį laiko įnirtingai kovojo dėl nugalėtojų vardo. Visų prizinių...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas
Temos: 1 Adomas Zamulskis

Prieš Šv. Kalėdas finišavo 2012 m. Plungės rajono mažojo futbolo pirmenybės. Vienuolika komandų daugiau kaip mėnesį laiko įnirtingai kovojo dėl nugalėtojų vardo. Visų prizinių vietų likimas sprendėsi paskutinę dieną, paskutinėse rungtynėse, paskutinėmis minutėmis. Tokios intrigos pirmenybėse senokai nebuvo.

„OSS“ futbolininkai labai aktyviai pradėjo lemiamas rungtynes prieš „Bumą – Pėivelę“, sukūrė keletą puikių progų įvarčiui pasiekti, bet realizavo tik vieną iš jų, ir ...„nuleido sparnus“. Tuo tarpu jų varžovai įsibėgėjo palengva, ir pamažu perėmė iniciatyvą į savo rankas. Pirmajame kėlinyje dar vyko apylygė kova, o antrajame jau dominavo „Bumas– Pėivelė“ ir užtikrintai nugalėjo rezultatu 7:2. Po šios pergalės „Bumas – Pėivelė“ pakilo į pirmąją turnyro lentelės vietą, bet galutinė vieta jau priklausė ne nuo jų. „Senjorams“, kad iškovoti pirmąją vietą paskutinėse rungtynėse su „Rietuva“ užteko nepralaimėti. Nors „Rietuva“ rungtyniavo be pagrindinio savo vartininko ir poros pagrindinių žaidėjų rungtynių baigtis sprendėsi tik paskutinėmis rungtynių minutėmis. Pirmajame kėlinyje po labai apmaudžių vartininko klaidų „Rietuva“ atsiliko nuo varžovų 2-3 įvarčiais, bet antrajame, pakeitusi vartininką, pradėjo sumažinti atsilikimą ir net išlygino rezultatą 6:6. Paskutines 4 rungtynių minutes aikštelėje vyko „nervų karas“ – persverti rezultatą savo naudai galėjo ir viena ir kita komanda, bet patirtis nugalėjo jaunystę – Edvardas Žilius puikiu smūgiu „padėjo tašką“ šiose rungtynėse ir pirmenybėse.

Puikiai visų pirmenybių metu rungtyniavusi „Senjorų“ komanda pirmenybes baigė be pralaimėjimų ir tapo pajėgiausia 2012 metų komanda. Pirmenybių nugalėtojais tapo Alvydas Mickevičius, Egidijus Eidintas, Gintas Bakas, Romas Valužis, Erikas Zaburas, Regimantas Papievis, Edvardas Žilius, Darius Makarevičius, Mantas Bertašius, Gintautas Endriekus, Linas Gailiūnas, Adomas Zamulskis, Rolandas Bružas, Egidijus Valančius, Dainius Petrutis, Povilas Pocius.

Naudingiausiu pirmenybių žaidėju pripažintas Marius Birškys („Bumas – Pėivelė“), geriausiu vartininku Ernestas Macenis („Greitukai“). Rezultatyviausio žaidėjo prizas įteiktas Andriui Domarkui, po kurio tikslių smūgių varžovų vartininkai net 30 kartų buvo priversti traukti kamuolį iš savų vartų tinklo.

 

Gruodžio 21 d. penktadienis
„OSS“ - „Bumas – Pėivelė“ 2:7
„OSS“: Tomas Vaitkevičius ir Eimantas Brezgys – po 1.
„Bumas – Pėivelė“: Andrius Miknius ir Marius Birškys – po 2, Andrius Ragainis, Jonas Latakas ir Jonas Alčauskas – po 1.

„Rietuva“- „Senjorai“ 6:7
„Rietuva“: Tomas Birškys, Aurimas Stupelis ir Viktoras Joknys – po 2,
„Senjorai“: Egidijus Eidintas ir Egidijus Valančius – po 2, Gintautas Endriekus ir Dainius Petrutis – po 1.

 

Galutiniai komandų rezultatai:

1. „Senjorai“ – 26 tšk.,
2. „Bumas - Pėivelė“ – 24 tšk;
3. „OSS“ – 23 tšk;
4. „ŽSSTC – Saulė“ - 22 tšk;
5. „Milašaičių lentpjūvė“ – 14 tšk;
6. „Plungės baldai“ - 11 tšk;
7. „Rietuva“ - 10 tšk;
8. „Versmė“ - 10 tšk;
9. SM’96 - 9 tšk;
10. „Šateikiai“ - 7 tšk;
11. „Greitukai“ - 3 tšk.

 

Sporto ir rekreacijos centro informacija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius