-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 07 /09:56

Čempionate „Rally Classic Druskininkai“ pergalę šventė Giedrius Notkus

Kaip jau tapo įprasta paskutinis Lietuvos ralio čempionato etapas vyksta Druskininkuose. Ne kitaip yra ir šiais metais – trečią kartą iš eilės ralio sezonas užbaigiamas šio...

Kaip jau tapo įprasta paskutinis Lietuvos ralio čempionato etapas vyksta Druskininkuose. Ne kitaip yra ir šiais metais – trečią kartą iš eilės ralio sezonas užbaigiamas šio miesto apylinkėse.

Spalio 4-5 dienomis visų automobilių sporto gerbėjų dėmesys buvo nukreiptas į paskutinį Lietuvos ralio čempionato etapą „Rally Classic“ Druskininkai 2013, kur sprendėsi, kas taps Lietuvos ralio čempionu. Šiemet dvejus metus iš eilės Druskininkuose triumfavusį Vytautą Švedą po įtemptos kovos nukarūnavo Giedrius Notkus su šturmanu Daliumi Strižanu.

Vytautas Švedas pirmavo iki pat paskutinio greičio ruožo, tačiau lemiamame, ilgiausiame greičio ruože viskas apsivertė aukštyn kojomis. Trasoje sprogusi padanga atėmė viltis tapti „Rally Classic“ nugalėtoju trečius metus iš eilės. Tuo puikiai pasinaudojo G. Notkus su D. Strižanu ir tapo paskutinio Lietuvos ralio čempionato etapo nugalėtojais. Vytautas ralį baigė ketvirtoje vietoje, atsilikęs nuo nugalėtojo 3 min. 7,6 sek.

Jis antru likusį Martyną Samuitį greičio ruože aplenkė 3,1 sek. Bendroje įskaitoje ralio pabaigoje juos teskyrė 2,9 sek. Trečią vietą Druskininkų ralyje užėmė Mindaugas Daunoravičius. Penketuką užbaigė Vaidotas Žala.

Daugiau „Rally Classic Druskininkai“ fotografijų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius