Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 06

Dainavos rajono Draugystės parko aikštelė įgijo angelą sargą (nuotraukos)

Dainavos rajono gyventojas Tomas Puidokas prieš porą savaičių sutaisė Draugystės parko krepšinio aikštelės krepšį. Sutvarkyti nulaužytą krepšininio lanką T. Puidokas ryžosi, nes pats mėgsta žaisti krepšinį aikštelėje. „Netoliese gyvenu. Kiekvieną vakarą su kaimynais einame pažaisti krepšinio. Taip ir pastebėjau, kad krepšinio lankui reikia skubios pagalbos“,- pasakoja dainaviškis.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka
Temos: 1 Draugystė

Dainavos rajono gyventojas Tomas Puidokas prieš porą savaičių sutaisė Draugystės parko krepšinio aikštelės krepšį. Sutvarkyti nulaužytą krepšininio lanką T. Puidokas ryžosi, nes pats mėgsta žaisti krepšinį aikštelėje. „Netoliese gyvenu. Kiekvieną vakarą su kaimynais einame pažaisti krepšinio. Taip ir pastebėjau, kad krepšinio lankui reikia skubios pagalbos“,- pasakoja dainaviškis.

Pasak jo, reikia sutaisyti ir kitą lanką. Jis yra šiek tiek žemiau, pakabintas lyginant su sutaisytu lanku, todėl lengviau jį ir sulaužyti. „Žmonės žaisdami krepšinį tiesiog pasikabina, pasisiūbuoja ant lanko. Taip ir sulūžta krepšinio inventorius“,- pastebi T. Puidokas. Kai nežaidžia krepšinio, Tomas užsiima įvairiais statybų bei apdailos darbais. Jis juokauja, kad visus darbus sugeba dirbti, tik pinigų skaičiuoti taip ir neišmoko per gyvenimą. „Auksinių“ rankų savininkas ketina sutaisyti ir likusį krepšinio lanką. „Kitą savaitę pasistengsiu lanką prikabinti aukščiau ir tvirčiau. Kitaip, vaikėzai gali jį ir pavogti“,- pažada Tomas.

Dainaviškio rūpestį krepšinio aikštele pastebėjo ir įvertino valdžios atstovai. Vilhelmo Čepinskio padėkos koncerte T. Puidokas Dainavos seniūno Alvydo Malinausko už pademonstruotą iniciatyvą buvo apdovanotas medaliu. Savo iniciatyva pradėjęs rūpintis krepšinio aikštelės remontu, jis tikina ir toliau prižiūrėsiąs aikštelę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius