-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 11

HC „Baltica“ padovanojo pergalę Elektrėnų ledo rūmuose susirinkusiems žiūrovams

Spalio 10 dieną pagaliau įvyko rekonstruotų Elektrėnų ledo rūmų atidarymas. Pirmosios oficialios ledo ritulio rungtynės įvyko stebint pilnai arenai, o HC „Baltica“ rezultatu 3:1(...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

Spalio 10 dieną pagaliau įvyko rekonstruotų Elektrėnų ledo rūmų atidarymas. Pirmosios oficialios ledo ritulio rungtynės įvyko stebint pilnai arenai, o HC „Baltica“ rezultatu 3:1(0:0;1:1;2:0) įveikė svečius iš Rusijos „Klin“ jaunuosius ledo ritulininkus, kuriems tai buvo pirmoji nesėkmė (MHL) B grupės vienuolikos komandų Šiaurės-Vakarų divizione .Tuo tarpu šeimininkams tai penktoji pergalė iš tiek pat galimų.

Pirmasis kėlinys tebuvo susipažinimas su nauja arena abiems komandoms, kurios nesikūrė ypatingų progų, o žaidimas daugiau vyko centre.

Po pertraukos žaidimas suaktyvėjo, o tuo pasekoje tolimu šūviu ritulį į vartus smeigia svečių komandos žaidėjas Michailas Baitokovas(27:14). Šis įvartis prabudino, kiek apsnūdusius žiūrovus, o šeimininkai perėmė iniciatyvą, tačiau svečiai muša antrąjį įvartį, kuris po vaizdo peržiūros nebuvo įskaitas, tai sukėlė ovacijų audrą tribūnuose. Ilgai netrukus Vladislavas Nikulinas (37:07) išlygino rezultatą.

Paskutiniame kėlinyje pradėjo jaustis ryški šeimininkų persvarą, jie sukūrė nemažai pavojingų epizodų, o du iš jų pasibaigė įvarčiais, kuriuos pelnė Artūras Rybakovas (49:20) ir Filipas Ondračekas (51:23).

Po rungtynių „Balticos“ vyriausiasis treneris Dmitrijus Medvedevas teigė, jog džiaugiasi atrenovuotais ledo rūmais, o silpną rungtynių pradžią nulėmė jaudulys ir tai, kad trūko treniruočių Elektrėnuose, nes arena tik paskutinėmis dienomis buvo priduota komisijoms. Vėliau žaidimas tik gerėjo, pasitikėjimas augo, o trečiąjį kėlinį sužaidėmė užtikrintai. Nepaisant to, kad varžovas ir užima lyderio poziciją, tačiau vyrukai neišsigando ir esame optimistiškai nusiteikę ketvirtadienį aistruoliams padovanoti dar vieną pergalę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius