Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 04 21

Į Lietuvą atvyksta KUDO sporto šakos įkurėjas Azuma Takashi

Šių metų balandžio 28 - 29 dienomis, į Lietuvą pirmą kartą iš Japonijos atvyksta Kudo tėvu tituluojamas 8 dano Kudo meistras Azuma Takashi.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Šių metų balandžio 28 - 29 dienomis, į Lietuvą pirmą kartą iš Japonijos atvyksta Kudo tėvu tituluojamas 8 dano Kudo meistras Azuma Takashi.

Balandžio 28 (šeštadienį) ir 29 (sekmadienį) dienomis 10 val. Kauno Sabonio krepšinio centre, Pašilės g. 41, A. Takashi ves seminarus, kuriuos stebėti kviečiami ne tik Kudo sportininkai, bet ir visi neabejingi Rytų kovos menams. Balandžio 29 d. (sekmadienį), 16 val., vyks Dan testų laikymas, kuris yra neeilinis ir sunkus išbandymas Lietuvos Kudo sportininkams. Tai išskirtinė proga savo akimis išvysti patį Kudo kovos meno pradininką ir tapti dalimi to, kas Lietuvoje vyks pirmą kartą!

Juodų diržų egzaminą laikys tik patys geriausi Lietuvos Kudo treneriai. Vienas iš jų, pasaulyje gerai žinomas Kudo kovotojas Tomas Šviažas (25) teigia, kad tai – pats svarbiausias etapas Kudo sportininkui. „Užsirišti juodą Kudo diržą nereiškia vien puikaus fizinės jėgos pasirengimo – tai yra aukščiausias sportininko vidinės dvasios, valios ir disciplinos lygmuo“, - teigia jau 13 metų Kudo užsiiminėjantis T. Šviažas.

Į Lietuvą atvykstantis Tarptautinės Kudo Federacijos (International Kudo Federation) prezidentas A. Takashi 1981 m. įkūrė Kudo kovos meną, kuris sparčiai populiarėja visame pasaulyje. Kudo, išvertus iš japonų kalbos, reiškia atviros sąmonės kelią. Tai universali fizinio bei dvasinio savęs tobulinimo sistema, skirta harmoningos asmenybės, studijuojančios Kudo, formavimui bei ugdymui. Kudo šaknys prasideda iš Daido-Juku karatė. Kudo tai skirtingų dvikovinių kovos menų sintezė, apjungianti karatė, Thai boksą, džiu-džitsu ir boksą.

Informaciją teikia:

Ilgaras Gružinskas

Lietuvos Kudo Sporto Federacijos prezidentas

Tel. 8 605 786 44

El. p.: info@kudo.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius