Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 29

Liaupsės Renaldui Seibučiui: vienintėlis karys „Lietuvos Ryto“ žaidėjų gretose

Vilniaus „Lietuvos Rytas“ išgyvena sunkius laikus. Pergalių kaip niekada mažai, gerbėjų arenoje nesurenkama, kiek būtų norima, o žaidėjai nerodo to žaidimo, kurį iš jų norima...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas
Temos: 1 Kariai

Vilniaus „Lietuvos Rytas“ išgyvena sunkius laikus. Pergalių kaip niekada mažai, gerbėjų arenoje nesurenkama, kiek būtų norima, o žaidėjai nerodo to žaidimo, kurį iš jų norima matyti. Vieniems trūksta patirties, vienų puolimo arsenalas labai skurdus, o vieni tiesiog nėra tinkami tokiam lygiui.

Tačiau „Lietuvos Rytas“ turi vieną krepšininką, kuris tikrai nepriklauso tai kategorijai. Žinoma, tai yra Renaldas Seibutis. Jis atiduoda visą širdį aikštėje, negaili jėgų ir paties savęs. Atrodo, tai vienintėlis karys Lietuvos vicečempionų gretose.

„Lietuvos Ryto“ ir Lietuvos rinktinės gynėjas yra tikras kovotojas. Nesvarbu, kokio svarbumo tai mačas, bet R. Seibutis atiduos visą save, kad  tik jo komanda iškovotų pergalę. Nors R.Seibučiui puolime ir talkina tokie krepšininkai kaip jaunasis serbų talentas N.Nedovič, vilniečių kapitonas S.Babrauskas, o pastaruoju metu į žaidimą įsijungiantis ir L.Radoševič, tačiau stabiliai rungtyniauja vienas R.Seibutis. Nesvarbu kokią gynybą prieš jį ruoštų visi priešininkai, o galima drąsiai sakyti, kad jie specialiai ruošiasi R.Seibučio žaidimui, bet lietuvis visada randa kelių link krepšio, arba pamato laisvą komandos draugą.

Vienas iš geriausių, o gal net ir geriausias lietuvis šiais metais žaidžiantis Lietuvoje labai nesureikšmina savo žaidimo ir tiesiog stengiasi komandos labui. „Lietuvos Ryto“ savininkas J.Vainauskas pasakė, kad R.Seibutis yra vienas iš tų kelių krepšininkų, kuris visu 100% atidirba savo algą. Jo atsidavimas aikštėje matyti ne tik būnant arenoje, bet ir prie televizijos ekranų. Net ir labai gerai nesuprantantiems krepšinio yra aišku, kad šis krepšininkas yra neabejotinas vilniečių lyderis. Jis visada stenigasi atsidengti, visada stengiasi sukurti progas metimui, savo komandos draugams. Ar gi tai ne lyderio savybės? Renaldo Seibučio vienas iš pirmų trenerių pasakė  „Jis buvo staigus, greitas, darbštus, sąžiningas ir linksmas. Galima sakyti viskas, kas gali būti geriausio, buvo sutalpinta į Renaldą“, – kalba jo buvęs treneris Juška.

Tačiau matome, kad jo tų visų pastangų neužtenka. Kad ir, kaip jis atrodytų aikštėje, kad ir kaip jis sužaistų, tačiau to pergalei nepakanka...  Lietuvos Rytas iškovojo vos 4 pergales per  13 mačų tarptautiniusoe turnyruose, vilniečiai tik įrodo, kad vieno Seibučio nepakanka. Pergalės  buvo iškovotos tik prieš „Krasniyja Krylia“, „Kalev“, „Turow“ ir „Partizan“. Turbūt neskaitant paskutinės komandos, tai yra Belgrado „Partizan“, likusias komandas reikėtų įveikti ir be R.Seibučio.

Vis gi „Lietuvos Rytas“ yra Eurolygos komanda ir turi tai įrodinėti visuose turnyruose. Deja, „Lietuvos Rytas“ šiais metais to nesugeba įrodyti, o vienas lauke karys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius