Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2013 08 12

Panevėžyje vyko dviračių orientacinių varžybų penktasis etapas

Paskutinis kalendorinis vasaros mėnuo Panevėžyje pradėtas tradicinėmis dviračių orientacinėmis varžybomis „Susitikime penktadienį“, kurias organizuoja Jaunimo turizmo ir aktyvaus...

Paskutinis kalendorinis vasaros mėnuo Panevėžyje pradėtas tradicinėmis dviračių orientacinėmis varžybomis „Susitikime penktadienį“, kurias organizuoja Jaunimo turizmo ir aktyvaus laisvalaikio klubas „Klajūnas“.

Rugpjūčio 9 d. vyko jau penktasis etapas. Pirmą kartą varžybų metu nelijo ir net nebuvo panašu, jog gali lyti. Švietė saulė, dangus buvo visiškai giedras, o stiprus, bet gaivus vėjas buvo tik pliusas po prieš tai buvusių karščių.

Varžybų dalyviai ieškojo punktų, atliko užduotis miesto kultūros ir poilsio parke. Tradiciškai teko atsakyti į KET klausimus, mėtyti žiedus, įveikti slalomą, ieškoti slaptų punktų. Naujiena dviračių orientacinėse varžybose buvo persikėlimas per vandens telkinį lygiagrečių pagalba. Ši užduotis visiems dalyviams suteikė naujų įspūdžių. Taip pat dalyviams šiame etape buvo pristatytos dar kelios naujovės – pakeistos atsižymėjimo kortelės bei finišo sistema.

Etapo nugalėtoju tapo Simas Mikėnas, kuris po ilgokos pertraukos vėl dalyvavo šiose varžybose. Marius Paulauskas užėmė antrąją vietą ir beveik užsitikrino sezono nugalėtojo titulą. Trečias liko Ernestas Balčiūnas. Tradiciškai, nugalėtojai buvo apdovanoti renginio organizatorių bei rėmėjų prizais,  visi dalyviai – padėkomis.

Šeštasis – priešpaskutinis – dviračių orientacinių varžybų etapas vyks jau besibaigiant vasarai – rugpjūčio 30 d. Kviečiame nepraleisti progos ir sudalyvauti šiose varžybose. Dalyvavimas nemokamas!

Visa informacija bei dalyvių registracija internete: http://dviraciai.klajunas.eu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius