-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 20

Raimondas Rumšas – trečiojo „Baltic chain tour“ etapo nugalėtojas (nuotraukos)

Penktadienį anksti ryte dviratininkai išvyko į Latviją. Rygoje jų laukė trečiasis daugiadienių dviračių lenktynių etapas, kuris pasibaigė Siguldoje. Jame dalyvavo 92 sportininkai - Paulius Gužys (KLA) ir Michał Czerkies (CAR) neužsiregistravo.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Penktadienį anksti ryte dviratininkai išvyko į Latviją. Rygoje jų laukė trečiasis daugiadienių dviračių lenktynių etapas, kuris pasibaigė Siguldoje. Jame dalyvavo 92 sportininkai - Paulius Gužys (KLA) ir Michałas Czerkies (CAR) neužsiregistravo.

Gera pradžia - nebūtinai gera pabaiga

Pirmojoje grupės gretos dažnai keitėsi, išskyrus Volodymyr Gomenuk (KLS). Šis dviratininkas nuolat buvo tarp pirmaujančiųjų, tačiau etape jis užėmė 11-tąją, o bendrojoje įskaitoje 24-tąją vietas. Tuo tarpu lietuvių tarp lyderių nesimatė, bet tai nesutrukdė Raimondui Rumšui finišuoti pirmam ir iš penktosios į antrąją bendrosios įskaitos vietą. Iki lyderio, kad išstumtų Induli Bekmani, jam reikėjo finišą kirsti viena sekunde anksčiau.

Marškinėliai - tiem patiem sportininkams

Šiandien prasidėsiančiame paskutiniąjame etape Viljandžio mieste geltonuosius lyderio marškinėlius vėl vilkės Indulis Bekmanis, kuriam taip pat priklauso ir geriausiojo jaunojo dviratininko baltieji marškinėliai. Geriausiai įvykęs kalnų atkarpą - Andris Smirnovs. Gediminui Bagdonui, aktyviausiam dviratininkui, įteikti žalieji marškinėliai.

Oro sąlygos - prastos

Visų etapų metu lydėjęs geras oras pasitraukė atvykus į Estiją. Netrukus prasidėsiančioms lenktynėms sąlygos nėra itin palankios - nuo vakaro lyja. Dviratininkams reikės įveikti vieną ilgą 117,9 kilometrų distanciją ir tris ratus mieste po 11,7 kilometro. Iš viso dviratininkai nuvažiuos 153 kilometrus.

Nuotraukų autorius Simonas Balčiūnas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius