Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 06

Reporterio Giedriaus Leskausko „EuroBasket’11“ dienoraštis: paskutinė penktoji diena Šiauliuose

Sveiki, štai ir praėjo penktoji diena Europos čempionate „Eurobasket2011". Šiauliams ši diena padovanojo tris įspūdingus trilerius, visos pirmadienio varžybos pasibaigė vieno taško skirtumu.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Sveiki, štai ir praėjo penktoji diena Europos čempionate „Eurobasket2011". Šiauliams ši diena padovanojo tris įspūdingus trilerius, visos pirmadienio varžybos pasibaigė vieno taško skirtumu. Dvejose netgi prireikė pratęsimo. Man pirmadienis paskutinė diena dirbant „Eurobasket2011" ir aprašant savo įspūdžius. Dabar beliko susikrauti lagaminą ir keliauti namo bei į mokyklos suolą.

Mažesnis žiniasklaidos dėmesys: Šiandien buvo pastebimai mažiau žurnalistų, ypač užsienio spaudos, kalbinančios krepšininkus.

Sirgaliai iš užsienio: Sirgalių turėjo visos rinktinės, mažiausiai Izraelio atstovai. Italai ir Prancūzai prieš kiekvienas rungtynes garsiai sugiedodavo savo valstybės himną.

Dirko Nowtizki prietaras: Po apšilimo Dirkas palieka aikštelę ir išbėgą į rūbinę, tokiu būdu jis praleidžia komandų pristatymus, o pasirodo prieš himnų grojimą.

Džiugesys: Prieš čempionato tikrai nesitikėjau pakalbinti tiek žymių krepšininkų, galvojau jie mane ignoruos, kaip jauną vaikiną ir nekreips dėmesio, tačiau buvo priešingai, jie maloniai su manim bendravo, ne tik prieš žurnalistų grupę, bet ir  individualiai.

Sužinojau: Įgavau labai daug vertingos patirties, kurios man prireiks ateityje, po šio čempionato galutiniai apsisprendžiau, noriu būti žurnalistu!!!

Supratau: Šiomis dienomis supratau, kas yra tikrieji mano draugai, tikri draugai, tai žmonės, kurie mane palaikė, padėjo, pakritikuodavo, kada reikėdavo, o ne pavydėjo, kaip daugelis.

Lietuva giminių kraštas: Šitas pasakymas man keldavo šypseną, tačiau jis man be galo padėjo, jei ne tolimos giminės, pas kurias apsigyvenau Šiauliuose bei Panevėžy, aš nebūčiau turėjęs progos patirti tai, ką patyriau, būdamas „Eurobasket2011".

Didelis AČIŪ: Aurimui Tamulioniui, kuris man suteikė daug vertingų patarimų, Renatai Linkutei, kuri mane atrinko ir pasiūlė šiam darbui, Viktorijai Navickaitei, kuri mane palaikė ir padėjo, kuo tik galėjo, giminėms Daliai, Dianai ir Janinai, kurios mane priėmė pas save į namus, bei, žinoma, Tėvams ir didžiausiam savo gerbėjui Maksimui Timonui, kurie man gelbėjo ir palaikė viso čempionato metu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius