Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2013 08 26

Rietave vykusį turnyrą laimėjo futbolo klubas „Rietuva“

Rugpjūčio 24 d. sporto klubas „Greitukai“ į Žemaitijos kolegijos stadioną sukvietė futbolo mėgėjus. Turnyre varžėsi 8 komandos, kurios buvo atvykusios iš Plungės – „Sanvaras“ (...

Rugpjūčio 24 d. sporto klubas „Greitukai“ į Žemaitijos kolegijos stadioną sukvietė futbolo mėgėjus. Turnyre varžėsi 8 komandos, kurios buvo atvykusios iš Plungės – „Sanvaras“ (vad. Mindaugas Grigaitis), Milašaičių – „Tarakanas“ (vad. Valentas Mitkus), Kvėdarnos – „Danrima“ (vad. Rimantas Alfonsas Simanačius), Tverų - vidurinės mokyklos mokiniai (vad. Andrius Černeckis), Pelaičių – „Pelaičiai ir ko“ (vad. Justinas Surkys). Taip pat turnyre dalyvavo trys Rietavo komandos – FK „Rietuva“ (vad. Pranas Rauktys), „Džangei“ (vad. Tomas Nūtautas) ir SK „Greitukai“ (vad. Leonas Černeckis).

Komandos buvo suskirstytos į dvi grupes burtų keliu. Po kelių valandų trukusių kovų paaiškėjo, kad dėl turnyro taurės kausis FK „Rietuva“ ir Kvėdarnos „Danrima“, o dėl trečios vietos varžysis SK „Greitukai“ prieš „Pelaičiai ir ko“.

SK „Greitukai“ nesunkiai įveikė pelaitiškių komandą rezultatu 8:2 ir iškovojo trečiąją vietą. Tuo tarpu mūšis dėl pirmos vietos buvo įtemptas. Visgi, varžybų pabaigoje teisėjo Tomo Šniaukos nuaidėjęs švilpukas skelbė, kad šio turnyro čempionais tapo futbolo klubas „Rietuva“. Rietaviškiai laimėjo rezultatu - 4:3.

VšĮ „Rietavo žirgynas“ remdamas sporto klubo „Greitukai“ veiklą padovanojo dovanų kuponus komandų vadovams.

Taip pat apdovanoti geriausi finalinio etapo žaidėjai: turnyro vartininkas – Erlandas Jazdauskis („Rietuva“), gynėjai – Karolis Zuobiela („Danrima“) ir Darius Radavičius („Rietuva“), saugas – Pranas Rauktys („Rietuva“), puolėjai – Egidijus Kincius („Pelaičiai ir ko“) ir Kęstutis Norvaišas („Greitukai“).

Dėkojame Rietavo miesto seniūnui Jurgiui Baltrimui bei futbolo klubui „Rietuva“ prisidėjus prie pasirengimo turnyrui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius