Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2013 06 10

Sekmadienį Jaunimo organizacija JCI Kaunas leido aktyviai ir sveikai

Sekmadienį praūžęs Kauno maratonas sukvietė daugiau nei 1500 bėgikų, daugybę organizacijų bei įmonių, kurios atstovaudamos organizacijomss dalyvavo maratone. Visuomeninės...

Sekmadienį praūžęs Kauno maratonas sukvietė daugiau nei 1500 bėgikų, daugybę organizacijų bei įmonių, kurios atstovaudamos organizacijomss dalyvavo maratone.

Visuomeninės organizacijos Junior Chamber International (JCI), vienijančios įvairių sričių profesionalus, atstovai taip pat pasiryžo įveikti maratoną.

Sekmadienį keturi JCI Kaunas nariai bėgo komandiniame ,,Kauno maratono 2013“ bėgime, kur kiekvienas bėgikas turėjo įveikti po 10 kilometrų. JCI Kaunas komanda, kurią sudarė Marija Vorobjovaitė, Gabrielė Vilutytė, Manvydas Saulevičius ir Vytautas Vaitiekūnas, maratonui ruošėsi nuo pat pavasario pradžios ,,Žaliojo projekto“ metu, kuris šiemet buvo skirtas kūno sveikatingumo skatinimui. Projekto dalyviai, padedami meditacinio bėgimo trenerio Mindaugo Čyvo,  išmoko bėgioti, nežalodami savo kūno. JCI Kaunas komandos narė Marija dalijasi savo įspūdžiais iš ,,Kauno maratono 2013“: ,,Džiaugiamės, jog ir Kaunas nuo šiol turės savo maratoną,kuris skatins Kauno miesto gyventojus ir svečius aktyviai gyventi, bei  linkime organizatoriams, jog su kiekvienais metais dalyvių sąrašas nenumaldomai augtų. Nors daugeliui mūsų komandos narių šis maratonas buvo pirmasis, jį įveikėm  sėkmingai, užsibrėždami tikslą tapti kasmetiniais maratono dalyviais.“

Tuo tarpu, neišgąsdintieji lietingo oro JCI Kaunas nariai ir svečiai rinkosi JCI Pievoje. Renginys buvo organizuojamas pirmą kartą, kurio tikslas yra populiarinti sveiką mąstyseną Kaune. Jogos trenerė Ilma Pranciulytė-Bagdžiūnienė pristatė sveikos mitybos ir grožio pagrindus bei išmokė jogos pratimų. O holistinių studijų Lietuvoje pradininkas ir Lietuvos sveikuolių sąjungos valdybos narys Mindaugas Vidugiris pasidalijo savo patirtimi, ieškant vidinės harmonijos ir kūrybiškumo. Taip pat, JCI Pievos metu pristatyti ,,Žaliojo projekto 2013“ rezultatai ir pasveikinti JCI Kaunas komandos maratono bėgikai.

JCI Kaunas dėkoja lektoriams už turiningas paskaitas ir dalyviams už aktyvų įsitraukimą, bei rėmėjams, be kurių pagalbos ir paramos renginys tikrai nebūtų sėkmingas. Tikimasi, kad ir sekančiais metais JCI Pieva taps Kauno maratono dalimi ir sulauks dar daugiau susidomėjusiųjų sveika mąstysena ir gyvensena.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius