Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 12

Vartininko klaida HC „Balticai“ kainavo pergalę

Spalio 11 dieną HC „Baltica“ Elektrėnuose susitiko su vakar įveikta „Klin“ ekipa. Rungtynės klojosi permainingai, o pergalę po baudinių serijos iškovojo svečiai iš Rusijos 4:5(0:...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

Spalio 11 dieną HC „Baltica“ Elektrėnuose susitiko su vakar įveikta „Klin“ ekipa. Rungtynės klojosi permainingai, o pergalę po baudinių serijos iškovojo svečiai iš Rusijos 4:5(0:1;3:2;1:1;0:2). Šis pralaimėjimas buvo pirmasis HC „Baltica“ klubui (MHL) B grupės vienuolikos komandų Šiaurės-Vakarų divizione.

Pirmasis kėlinys prasidėjo kur kas aktyviau negu vakar, o po šeiminkų gynėjų klaidos svečius į priekį išvedė Michailas Razūmachinas(5:56). Svečių ekipos žaidėjai ne kartą buvo priversti žaisti mažumoj, tačiau šeiminkai tuo nepasinaudojo.

Antrojo kėlinio pradžioje „Klin“ ekipa taikliu tolimu smūgiu padvigubina savo persvarą, pasižymėjo Michailas Varšiavskis(21:57). Tačiau jau netrukus Rusijos ekipos žaidėjas pargriūna aikštės viduryje, tuo pasinaudoja Filipas Ondračekas(24:13), kuris sušvelnina skirtumą 1:2. Jau netrukus „Baltica“ įgyjo kiekybinę persvarą, kurią puikiai išnaudojo Kristianas Kučeras(27:33) pasiųsdamas ritulį į vartus ir išlygindamas rezultatą. Svečiai nesiruošė susitaikyt su tokiu rezultatu ir stengėsi spausti namų komandą ir tai davė vaisių, Vladislavas Evlačkinas(33:04) dar sykį išveda svečius į priekį 2:3. Sirgalių palaikomi „Balticos“ ledo ritulininkai aktyviai perėjo į puolimą ir po nuostabaus Filipo Ondračeko perdavimo vienu lietimu rezultatą išlygino Konstantinas Icaevas(35:25).

Trečiasis kėlinukas prasidėjo aktyviai, o išmetimą laimėję sėkmingai ritulį į vartus pasiuntė šeimininkai, Ilja Mančensovas(44:26) pirmą kartą šiose rungtynėse į priekį išvedė šeimininkus. Kuomet atrodė, kad pergalė jau arti, kuriozišką įvartį praleido HC „Baltica“ vartininkas, kuris nesugebėjo sugauti šokinėjančio ritulio ir šis peršokęs jo ranką įkrito į vartus, įvarčio autorius Michailas Varčiavskis(53:47) 4:4. Likusias 6 minutes abi komandos stengėsi perimti iniciatyvą. Likus 15 sekundžių ritulį turėjo „Baltica“, tačiau nusprendė nerengti atakos ir žaisti pratęsimą.
Pratęsime išsiaiškinti nugalėtojo nepavyko, tad buvo mušami baudiniai, kurie žymiau geriau pasisekė svečiams, įmušę du ir nepraleidę nei vieno įvarčio išsivežė pergalę iš Elektrėnų ledo rūmų. Sirgaliai nenusisuko nuo komandas, jie šeiminkus į rūbinę išlydėjo skanduodami Bal-ti-ca ir garsiom ovacijom.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius