Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2013 08 19

Vilniuje vyks „Velo Orient 2013“

Paskutinį vasaros ketvirtadienį (rugpjūčio  29 dieną) vilniečiai ir miesto svečiai kviečiami dalyvauti IV-ajame pažintinio orientavimosi žaidimo dviračiais „Velo Orient 2013“...
Instruktažas
Instruktažas

Paskutinį vasaros ketvirtadienį (rugpjūčio  29 dieną) vilniečiai ir miesto svečiai kviečiami dalyvauti IV-ajame pažintinio orientavimosi žaidimo dviračiais „Velo Orient 2013“ etape. Startas ir finišas numatyti pačioje sostinės širdyje – Vilniaus Rotušės aikštėje.

Nepaisant to, kad ankstesni etapai vykdavo ir neįprastomis oro sąlygomis – lyjant lietui ar esant dideliam karščiui – tai neišgąsdino dviračių entuziastų ir pirmieji trys etapai sulaukė didelio susidomėjimo bei sutraukė platų būrį dviratininkų. „Smagu, kad šios dviračių orientacinės pritraukia ne tik jaunus entuziastus, tačiau ir vyresnio amžiaus sostinės gyventojus“, – džiaugiasi organizatoriai.

„Velo oriet“ orientacinės – puikus būdas iš naujo atrasti Vilnių, sužinoti įdomių faktų apie jį ir aplankyti daugumai nepastebimas vietas.  Ar žinote, kur Vilniaus senamiestyje anksčiau stovėjo pagonių dievo Ragučio šventykla? Arba, kad restauruojant senamiesčio pastatus – viename iš kiemų yra išlikęs „Mėbelny magazyn“ pastatas. Apie tai ir dar daugiau jau žino didelis būrys ankstesniuose etapuose žaidusių dviračių entuziastų. O jeigu mėgstate muziką – jums tikrai nepasirodys per sunki užduotis, kurioje reikia  įvardinti atlikėją, atkreipiant dėmesį į ant Jaunimo teatro sienos užrašytus dainos žodžius.

Orientacinis žaidimas dviračiais „Velo Orient 2013“ – tai pramoga, nereikalaujanti specialaus pasiruošimo ar ypatingos įrangos, užtenka turėti mobilų įrenginį su internetu bei rašiklį, todėl dalyvauti gali visi norintys. Žaidimo esmė – gavus užduotis išsiaiškinti, kur reikia nuvykti, o atvykus – atlikti užduotį, atsakyti į klausimą. Komandai reikia ne tik išsiaiškinti tarpinių punktų vietas, bet taip pat susidėlioti optimalų  maršrutą, kadangi žaidimui skirtos, tik 2 valandos.

Kviečiame registruotis į žaidynes – fecebook‘ įvykyje čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius