Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 14

Santykių „strategija“ pagal horoskopą

Žinia, savo santykius modeliuoti pagal tai, kaip liepia horoskopas, būtų mažų mažiausiai naivu. Visgi tarp gimusių po vienu ženklu asmenų išties esama šiokių tokių elgesio bei būdo panašumų. Taigi šįkart siūlome tiesiog atsipalaiduoti ir „pastudijuoti“, ką įdomaus apie jūsų išrinktąjį pasakoja žvaigždės.
Širdelės
Širdelės / Fotolia nuotr.

AVINAS

Daugelis Avino ženklo atstovų – neauklėtini tipai. Jei pasuka į „kairę“ ar kitaip nusideda, nesitikėkite, kad ant kelių maldaus atleidimo. Avinas turi savo strategiją, o ką manote jūs – tai jau jūsų, ne jo galvos skausmas. Avinas ne iš tų, kurie kasdien dovanoja gėlių ir deklamuoja eiles. Jo akimis, tai –  silpnaprotystės ženklas. Išmušti iš vėžių Aviną labai sunku, jis gyvena savame pasaulyje, į kurį durys kitiems ir ypač pretenzijų turinčios moterims dažniausiai užrakintos. Didysis šio ženklo vyro privalumas – stoiška kantrybė ir tolerancija.

Santykių strategija

♦ Svarbiausias dalykas, kurį turite įsikalti į galvą, – nepiktnaudžiaukite Avino pakantumu. Jei peržengsite ribą, kelio atgal gali ir nebebūti…
♦ Avinui patinka stiprios, temperamentingos moterys. Jei nuolat sriūbausite ir skųsitės, vieną dieną jo kantrybė išseks.
♦ Jei jus paliks, neturėkite daug vilčių susigrąžinti. Šio ženklo atstovai nelinkę pripažinti savo klaidų ir paprastai eina tik į priekį.

JAUTIS

Nesiseka gyvenime? Praradote darbą? O gal šiaip liūdna be priežasties? Niekas kitas taip neužjaus kaip Jautis. Jis mielas, sąmojingas, malonus. Tik bėda… netrukus gali paaiškėti, kad tai tik laikinas aktyvumo proveržis. Daugelio šio ženklo atstovų energija nukreipta vien į darbą ar mėgstamą veiklą, o reikštis širdies reikaluose neretai tiesiog tingi. Be to, jie per dideli realistai, kad būtų romantikai. Žodžiu, jei trokštate santykių su polėkiu, Jautis kartais gali baisiai užknisti.

Santykių strategija

♦ Paprastai Jautis nepiktybiškas, tačiau ūmoko būdo. Ypač kai susikaupęs dirba. Tada geriau prie jo nelįskite.
♦ Nekankinkite jo kalbomis iki sielos gelmių, atsako vargu ar sulauksite. Tik pati nusikamuosite ir jį suerzinsite.
♦ Jautis ne iš tų, kurie trykšta entuziazmu. Jei įsigeisite romantiškų potyrių, priekaištaukite nepriekaištavusi – vis tiek iniciatyvą greičiausiai teks imti į savo rankas.

DVYNIAI

Jūsų kelyje pasipainiojo po Dvynių ženklu gimęs vyras? Neabejokite, nuobodžiauti neteks. Jo asmenybė tokia daugialypė, kad kaskart gali atrodyti lyg kitas žmogus. Vienąsyk jis – lyg kaprizingas vaikas, kitąsyk – seksualumo įkūnytojas, rūpestingas vyras, įdomiausias pasaulyje pašnekovas, demonų apsėstas angelas… Trumpai tariant, kas dieną vis naujiena. Kaip partneris jis gal ir originalus, tačiau gyvenimas su juo – lyg balansavimas ant lyno dideliame aukštyje. Saugaus pastovumo iš jo per daug nesitikėkite. Dvyniai be nuotykių – mirę Dvyniai.

Santykių strategija

♦ Tipiškiems Dvyniams patinka dviejų tipų moterys. Ypač pastovios, kurios sugeba atleisti visus „lyrinius nukrypimus“, arba tos, kurios meta vis naujus iššūkius ir neatsibosta. Kuriam iš šių dviejų tipų priklausote jūs?
♦ Dvynių ženklo vyras geras partneris gali būti tik tada, jei nesikėsinsite į asmeninę jo laisvę ir nenurodinėsite, kaip gyventi ar elgtis. Suteikite jam laisvę, ir jis ją suteiks jums.

VĖŽYS

Jautrus tipas, apdovanotas puikia intuicija. Tad geriau su juo iškart žaisti atverstomis kortomis. Vėžys vertina atvirumą ir ištikimybę, šeima jam – didelė vertybė. Atrodytų idealus kandidatas į sutuoktinius, bet… kaip žinia, tobulų vyrų nebūna… Viena iš nemaloniausių Vėžio savybių – smulkmeniškumas ir visiškai nenuspėjamas būdas. Niekada negali būti tikra, kokie nuotaikų permainų vėjai pūstelės jam į galvą.

Santykių strategija

♦ Kad kas nutiktų, nekelkite Vėžiui skandalų. Isteriško elgesio jis negali pakęsti. Geriausias būdas su juo išsiaiškinti santykius – širdingai pasikalbėti. Nepamirškite, jis juk jautrus!
♦ Vėžius labiausiai žavi subtilios, moteriškos ir šiltos silpnosios lyties atstovės. Jei trokštate  užkariauti jo širdį, feministines deklaracijas meskite šalin.

LIŪTAS

Jo didybei ir žavesiui niekas neprilygsta. Tik pabandykite su tuo nesutikti! Jei esate dvejojanti persona, Liūtas – idealus partneris. Jam nėra lygių, kai reikia patarti, pamokyti, paaiškinti. Liūtas visada viską išmano geriausiai ir, be jokios abejonės, jis visada teisus. Jis – karalius ir turi teisę elgtis taip, kaip nori. O jūs neturite teisės už tai smerkti. Karalių niekas nesmerkia ir ramiai jiems paklūsta. Skamba žiauriai? Toks jau tas liūtas. Vis dėlto jo palankumą kaip ir kiekvieno karaliaus galima „nusipirkti“: pakanka tirados širdingų komplimentų, ir Liūtas tampa švelniu kačiuku.

Santykių strategija

♦ Svarbiausias patarimas: jokiu būdu neįžeiskite jo ego. Ypač viešai. Jei itin smarkiai užlipsite ant nuospaudos, to jis jums nė už ką neatleis.
♦ Norite, kad Liūtas trykštų dėmesiu ir aistra? Tapkite jam nepagaunama gazele. Nepamirškite, Liūtas – medžiotojas…

MERGELĖ

Nežinote, ką reiškia jaustis lyg minų lauke? Pradėkite draugauti su Mergelės ženklo vyru. Jis taip „pašokdins“, kad šalia jo pasijusite tokia netobula. Mergelės labai jautrios grožiui. Be to turi tiesiog mistinį sugebėjimą pastebėti viską, ko nereikia, arba atsidurti šalia tada, kai mažiausiai to norėtumėte. Po Mergelės ženklu gimęs vyras visada elgiasi kaip jam paranku. Jo ego nepasotinamas. Nors jis per daug subtilus, kad deklaruotų tai viešai, turėkite galvoje, mandagus jo santūrumas, greičiausiai tėra kaukė.

Santykių strategija

♦ Mergelės ženklo vyrai tik atrodo labai subtilūs ir taktiški, jų viduje verda didžiulės ambicijos. Tad jei norite taikiai gyventi, privalote elgtis diplomatiškai. Ir jokių viešų skandalų!
♦ Gimusieji po mergelės ženklu nėra iš tų, kurie laksto paskui kiekvieną sijoną. Norite pavergti jo širdį? Stenkitės visada likti truputį paslaptinga ir nenuspėjama.  Jis mėgsta paslaptis… Taip pat vertina intelektą. Suderinusi šias dvi savybes, turite nemažų šansų pataikyti į jo širdį.

SVARSTYKLĖS

Šis ženklas ne veltui vadinamas Svarstyklėmis. Daugelis po juo gimusių vyrų iš tiesų daug svarsto. Nesistebėkite, kad jūsų santykiai rutuliojasi ne taip grietai, kaip norėtumėte. Svarstyklės kartais atrodo lyg amžini stabdžiai. Tačiau jei jau nusprendžia, taškas. Apskritai šio ženklo vyrai – puikūs draugai. Su jais gera leisti laiką, paplepėti, pafilosofuoti. Jie niekada neperša savo nuomonės, o supykę netranko kumščiu į stalą ir neaiškina, kad viską sprendžia šeimos galva. Svarstyklių vyras moka vadovauti taip, kad moteris nė pati nesupranta vyniojama aplink pirštą.

Santykių strategija

♦ Jei rytais pusvalandį reikia trypčioti prie vonios durų, geriau įkvėpkite oro ir susitaikykite su mintimi, kad taip bus nuolat. Paprastai svarstyklių ženklo vyrai neabejingi savo išvaizdai. Ne, jie nebūtinai narcizai – tiesiog tvarkingas įvaizdis jiems išties svarbus.
♦ Gyvendama su Svarstyklėmis ir pati neapsileiskite. Atsainus požiūris į savo išvaizdą, svorį bei moteriškumą gali tapti ne tik jo atvėsusios meilės, bet ir skyrybų priežastimi.

SKORPIONAS

Nelengvas tipas. Tikras savininkas. Jei sykį jam nusileisite – galas. Užvaldys. Skorpionas pavydus ir savo mylimąją linkęs visada laikyti prie šono. Be to, jis vienintelis lyderis ir apie moterų lygias teises galite nesvaičioti. Nebent jo budrumą užliūliuosite miegamajame. Kai Skorpioną užvaldo aistringa meilė, viskas pasaulyje tampa nebesvarbu. Naudokitės silpnybės akimirka. Apskritai Skorpiono ženklo vyrai retai pasiduoda silpnybėms. Jie įžvalgūs, racionalūs ir linkę taupyti. Ne tik pinigus, bet ir jausmus.

Santykių strategija

♦ Jei Skorpioną įskaudinsite, apgausite ar įžeisite, pasiruoškite - jis būtinai atkeršys. Pačiu netikėčiausiu momentu ir labai skausmingai.
♦ Skorpionai – individualistai ir nemėgsta, kai jiems „lenda į dūšią“. Neįkyrėkite banaliais klausimais, liksite nesuprasta ir neišgirsta.
♦ Privalote išmokti susigyventi su periodiškai pasikartojančiais jo blogos nuotaikos ir apokaliptinių apmąstymų priepuoliais. Antraip santykiai su Skorpionu gali tapti slegiančia našta.

ŠAULYS

„Gaudyk vėją laukuose“ – štai kaip vadinasi santykiai su Šauliu. Jis gali būti nepaprastai mielas, žavus, įdomus, tačiau pastovumo tarp jo būdo bruožų nerasta. Net jei šiandien sako, kad mylės jus iki grabo lentos, neapsalkite. Taip yra tik šiandien. Kaip bus rytoj, nežino niekas. Net pats Šaulys. Buities rutinos ir atsakomybės šio ženklo vyrai paprastai vengia kaip išmanydami. Sąvokos „tvarka“ ar „pareiga“ jo žodyne, taip pat egzistuoja tik retkarčiais. Tiksliau Šauliai kuria savą tvarką, kurioje logikos verčiau neieškokite.  Tiesiog turite šio ženklo atstovą priimti tokį, koks yra – žavingą ir nepakartojamą.

Santykių strategija

♦ Su vyru Šauliu reikia elgtis lyg su nenuorama vaiku. Viena ranka mušti, kita glostyti, o už gerą elgesį būtinai pažadėti „saldainį“.
♦ Jei norite, kad su Šauliu gyventi būtų smagu, nepraraskite polėkio ir netapkite bambekle. Leiskitės į nuotykius, būkite pasiruošusi netikėtumams ir niekada nepatirsite, ką reiškia šeimyninė rutina.

OŽIARAGIS

Vaikščiojanti ambicija, kitaip nepavadinsi. Tik nesumanykite pralaužti kietakaktiško Ožiaragio užsispyrimo – atsitrenksite kaip į betono sieną. Jei nenorite beprasmių konfliktų, iškart pripažinkite (bent jau oficialiai), kad jis pats protingiausias, niekada neklysta ir viską sugeba. Jei, neduodie, bandysite prieštarauti, atsakas bus triuškinamas ir negailestingas. Tiesa, kietą savo būdą Ožiaragis bando kompensuoti rūpestingumu. Ir tiesą sakant, visai sėkmingai. Šeimos gerovė jam –  šventas reikalas. Užtat viską, ką nutvėręs tempia į namus.

Santykių strategija

♦ Ožiaragio prioritetas – darbas ir pinigai. Susitaikykite su tuo, kad jis niekada nebus jausmingas ir romantiškas mylimasis. Jo manymu, meilė turi būti įrodoma materialiai.
♦ Ožiaragis nemėgsta konkurentų. Jei nepripažinsite, kad jis – šeimos galva, jūsų santykiai greičiausiai pasmerkti.

VANDENIS

Po Vandenio ženklu gimę stipriosios lyties atstovai – subtilūs slapukai. Jei įsigeidžia sumėtyti pėdas, tai daro su tokiu polėkiu, kad net sunku ant jų pykti. Vandenis – tikras džentelmenas, prisikiaulinęs savo nuodėmes išperka su kaupu, mylimąją apiberdamas ypatingu dėmėsiu. Tačiau nesileiskite per daug užliūliuojama ir neįsijauskite, kad jau laikote savąjį Vandenį po padu. Šio ženklo vyrai laisvi kaip vėjas: jei kas šaus į galvą, tramdykite netramdžiusi, vis tiek pasielgs savaip.

Santykių strategija

♦ Vandenio nesužavės moteris, kuri pati kariasi ant kaklo. Jei bandysite sugauti, jis bėgs. Jei būsite nepasiekiama, padarys viską, kad būtumėte jo.
♦ Nebandykite jo paversti naminiu kačiuku – Vandenis gimęs būti laisvas. Net jei ramiai murkso pašonėje, tai dar nereiškia, kad jau prijaukintas.

ŽUVYS

Suprasti, koks po Žuvų ženklu gimęs vyras yra iš tiesų – painus reikalas. Tai bene chameleoniškiausias ženklas iš visų. Žuvys mėgsta atrodyti orios, autoritetingos, paslaptingos. Tačiau toji didinga poza neretai slepia itin jautrią prigimtį, kartais netgi nepasitikėjimą savimi. Šio ženklo vyras permainingas ir nepastovus. Niekada nežinai, koks velnias jam šaus į galvą. Jei vieną dieną jūsų draugas išnyks ir daugiau niekada nepasirodys, nenustebkite – tai Žuvų stilius. Bet... sutikęs svajonių moterį, gali būti ištikimai atsidavęs visą amžinybę.

Santykių strategija

♦ Pamilote šio ženklo atstovą? Neskubinkite santykių – rizikuojate atbaidyti. Žuvys iš tų tipų, kurie dešimt kartų matuoja.
♦ Daugelis Žuvų ženklo vyrų turi įgimtą polinkį į altruizmą. Jei tikitės iš jo švelnaus dėmesio, kartais tapkite tokia, kurią reikia gelbėti ir globoti.
♦ Paprastai Žuvys nemėgsta lėkštų moterų. Nebent iš jų nori tik sekso ir nieko daugiau…
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius